Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako te je balkanski kokosar tako izvaro sta bi ti tek u Briselu ili Vasingtonu uradili .
Loše kalkuliraš, nisi za politike, puno bolje ti paše uloga uhode ... Nisi prevaren, naprosto si preveslan ... ! ! !
Milanović je dobar čovjek,samo mu je guzica kurva !
Idu dva covjeka. Jedan je Tomislav Karamarko, a drugi isto ne zna pricati.
Kad si tako glup i nisi za vlasti.
Prevario te haman Milanović ko Fahro Bakira ? Ne rekoh li ti ja odmah čuvaj se dobro BAkire malog FAhre koji nije imao velikog Babe. Jer on ima iza sebe veliku organizaciju !! Sad ćeš Bakire MORAT u zagrljaj Željku ili Seferu radi provođenja reformske agende !! PA da si Bakire sa tom bradom postao i sanska koza, ovoliko handrenja je previše i za jareći ukus !
ISKRENO SE NADAM DA NI MI VIŠE NEĆEMO JOŠ DUGO ČEKATI DO NAREDNIH IZBORA ! Mimozakonska koalicija na vlasti u BiH nema kredibilne većine, a sa manjinom ne može ništa !
Ma sto je tuga ima uvijek Jerlagic i SBiH i Sefer koji tvrdi da su mu pobili najmilije ali jeb.. pare su pare i takvi koji ce njemu da se poture.