Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
takticki na kosovu pa turci ostase 600 god takticki iz hrvatske pa manjina takticki u bosni pa se srbija odrekla a to vam nije rekla pa opet kosovo istorija je cudna stvar ode pa srbcici i laktaski krkan hoce nesto sa bosnom da vidimo malo buducnost u buducnosti opet istorija koja se zove beogradski pasaluk vidim izbezumljene mase koje govore sta nas snadje a mogli smo zivjeti zajedno .nema vise jna da vas naoruza a hvla bogu ima se sada za drugo poluvrijeme finala balknskog kupa. heheheehehehehe
Svejedno. I jedno i drugo ime je bezze.
Nije Snedden Nego Sennden...ccc nepismenosti
Dr Dabicevmetod reciklaze.
Skrivao se u camcu, zivio od hvatanja ribe i skoljki golim rukama kao pravi komandos. Ali kako se za vodu snalazio, neku je tecnost morao konzumirati, a slana voda ne ide.
Tako je pobratime, svaka ti je zlatna. Ovi mudzosi, vidi se da su od Srba nastali. Samo kopiraju nasu taktiku. Takticki das Sloveniju, Hrvatsku, pola Bosne i Kosovo i onda pravis Veliku Srbiju. Tako i oni hoce da rade sad sa Bosnom.
@Todor To je bilo posle, nije njega tad ni bilo u hrvatskoj. Al nek si se ti strateski povukao na 24% - lakse je ratovati kad svu zemlju koju drzis mozes pogledom obuhvatiti, razumijem ja to
tako je pobratime. njima je samo krivo sto smo vojno hrvate nadjacali u svakom pogledu. a narocito smo ih zeznuli sa strateskim i planskim povlacenjem u bosnu i srbiju. to nisu nikako ocekivali.
Hrvatska ga ganja ko Rimljani Hanibala, znaju kako ih je yebavao... lafo zlocini nad zarobljenicima.
ladja bre pantitju....bela ladja
BOAT=brod, brodić, čamac... a ti bi srbendi dao nesto vise od čamaca, kao da oni znaju sta je brod....?
srpstvo i herojstvo....nikad zajedno nije islo.............hahahaa
Roknuce ga neko tamo j........te
Po hitnom postupku ga treba poslati u Britanski zatvor tamo gdje je krstic bio pa da i on osjeti zilete po licu hehe ceto li ceto manji ste od pacova.
ne razumete vi tu strategiju. zasto da rizikujemo? lakse je ratovati protiv zena i dece. to svakako nije bitno. bitno je posle uraditi dobru medijsku kampanju. svaki poraz se moze u pobedu pretvoriti sa dobrim medijima. svako ub.ijeno dete u vojnika-specijalca.