Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Dodin potrcko......niste o njemu pricali.....nista treci !!!!!! Ustavne reforme ........s kim Laktasenkom i Ugrozenom foteljom.......ma haj SIKTER !!!!!
ovo je super za budale poput lagumdžije, komšića i trabante; s josipovićem se glupo svađati, nije nikako u bih interesu
E POTYRADIJO,PRE DVADESET GODINA STE TEKBIRALI I NAMAZ CINILI PO CELOJ BEHAAAAAAA....A POZELELI STE I VISE,PRORADILA VAM ZLA KRV AL NE LEZI VRAZE.... NISU SRBI OVAJ PUT CEKALI DA IH K.O.LYU KR.OVOLOCI ENDEHAZISKI I NJIHOVO CVECE! SAD MOZETE DA EZANITE NA VASIH 24 PROCENTA I DA JEDETE ZLATNIM KASIKAMA. PROSTO VAM BILO!
Pushiona, Zlajoglu!
eto kakav smo mi jad od drzave. Bakir mora da se dogovara sa Angelinim savjetnikom.