Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da Vuk ne ukine ICTY koji je osnovao SB UN i koji uskoro svršava.
Sigurno hoce. Posebno ce podrzati one koje su glasale za njegovog protivkandidata ili su bile uzdrzane. TE zemlje su posebno zasluzile da radi u njihovom interesu.
nada poslednja umire .
Radice u korist svih zemlja isto tako kao sto bi i ti to radijo da si na njegovom mjestu!!!!!! Svi mi znamo da je svjet podjeljen i da je to nemoguce, ali to je taktika hrvatske da pre nego sto je poceo raditi pokazu prstom na njega da nebi iskoristijo poziciju za svoje nacijonalne iterese (sto bi i svako drugi uradijo). Josipovicu podmukli sine nisi ti nista bolji od drugih.