Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franjo Tuđman je bio partizan, Titov general i nosilac partizanske spomenice '41.
Podsjetnik - Dr. Franjo Tuđman, nosilac Partizanske spomenice 1941.
Jebi se Jisipoviću. Sada SDP pokazuje svoju " svilenu" stranu! Koja komparacija - majmune jedan!
nemoja josipoviću u istoj rečenici da stavljaš TITA i kriminalističku fašističku figuru franju svi ste vi mala slova u poređenju sa TITOM ! Ako valja franjo, valja vala i hitler...tako bi ja to napisao jer mi je mnogo logičnije da vidim hitler i franjo tuđman zajedno !
Franjo Tuđman je bio partizan, Titov general i nosialc partizanske spomenice '41., debilni slinavi komunistički isprdče
@ebeneezer.goode.3 Vidiš, meni ne znače nagrade, ordenje, plakete i ta sranja ništa.. Djela govore kakav si čovjek i šta si i kako si radio ! Franjo Tuđman je fašista i ustaša....Imao je viziju baš poput Hitlera samo mu nije bio ni do jaja. Pogledaj ako već ne čitaš, ko je i šta je radio Hitler pa ćeš vidjeti da je Franjo blijeda kopija Hitlera... nemoraš da vređaš...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da, oni su baš za usporedbu...Ivo ova izjava ti je za šamarčine, Tita mi!
Franjo Tuđman je bio partizan, Titov general i nosilac partizanske spomenice '41.
Dobro, i šta sa time? Kada je 90-ih skinuo partizansku i obukao crnu košulju? Uzgred budi rečeno, upoređivati Svjetskog velikana Tita, heroja, političara par exelance, dobročinitelja sa jednim od ljudi koji je donio ogromnu nesreću za sve na Balkanu, je krajnja glupost i papazjanija..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)