Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad tebr vidim Jeremicu sa tvojim glupostima pa Vucic je Tito za tebe
Vuk Jeremic, clan medjunarodne bande lopova ciji 'poslovni partneri' trenutno cuziraju u americkim zatvorima. Sizofreni lunatik koji svako malo govori kako je predsednik Vucko gotov do Uskrsa, onda do Bozica i tako u krug vec godinama. Covek sa ozbiljnim mentalnim problemima a prica se da je na terapiji. Njegove baljezgarije tj 'stranku' podrzava 0.2% gradjana taman koliko i onog drugog lopova i tajkuna Dragana 'Djitlera' Djilasa.
potpuno nebitni likovi osim za istrazne organe koji su konacno poceli da se bave ovom tajkunsko-lopovskom brandon. Sledeci intervju sa ovom patuljastom, coravom nakazom BBC ce morati da obavi na jednom drugom mestu i to pod nadzorom strazara. A Pozderac ce za tu priliku imati i novo odelo i to sa poprecnim dezenom. Bice to poklon od drzave.
Jesu se pro vakcina botovi upalili na ovu izjavu koja je poznata još od prije mjesec kada je to bilo isto rečeno na njihovim medijima. Covid Ovce izgleda neće nikada progledati.
Jesu se pro vakcina botovi upalili na ovu izjavu koja je poznata još od prije mjesec kada je to bilo isto rečeno na njihovim medijima. Covid Ovce izgleda neće nikada progledati.
Svi su na vama testirali, a koliko ste dobro prošli pokazaće naredne godine i desetljeća.
Evo ja Bulevar USRANIH dajem jednu Bosansku u dupe.. Krme jedno ispitana povjerena, moze i komplet fameliju usranu povesti.. Ne moraš dupe prati sve cu vas iz nabadadati hahahaha krmeeeeee!!!
Laze ko pas. Ne znam kako ga nije sramota. Nadam se da ce popusit tuzbu od Kine. Srbija nije ucestvovala u klinickom ispitivanju. Klinicko ispitivanje je bilo prosle godine a Srbija tada nije davala vakcine.
Naravno da laze, Pozderac je vodja medjunarodne bande lopova a ko krade taj i laze. Sve zemlje koje su ucestvovale u trecoj fazi ispitivanja dobile su licencu za proizvodnju..to je bilo jos prosle godine. Srbija je jedina zemalja koja nike ucestvovale a proizvodice kineske vakcine..to je i kineska ambasadorka rekla. Laze Pozderac djubre lopovsko
Servi su postali kineski eksperimentalni kunici. Zalosno a obecani im zlatni opanci.
Hazarderski, nema dalje 😁
Provjerite GEMA radnje, ima pozitivnih ne daju radnicima da idu u izolacije sa izgovorom nije ti nista!!!!!!! Siri dalje ovo da se zna!!!! Ovako se širi broj zaraženih!!!!! Državo ima li te!!!
eto jadni kinezi nemaju gdje trstirat vakcinu nego baš u srbiji
Divno.
i ovo nije zlocin?
nista cudno za ovdasnje politicare, zalozi buraniju
Pozderac je to🤔
neka je neko rekao srpskom narodu a i nama ostalima za sta sluzimo i da su vlasti od nas napravile pokusne stakore,bjelosvjetske protuhe kojima se na spomen ovih prostora ledila krv uspjele su dovesti najveci sljam u svim narodima i izazvati rat da bi od nas napravili zajedno sa ,,domacim,,fasistima od nas pokusne stakore