Uprkos kandidaturi za članstvo u EU
0
Jeremić: Ne odustajati od politike Beograda prema Kosovu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad referendum u Vojvodini! Sretno Sandzaklije! Samo strpljenja. I vi cete aBd dobiti nezavisnost - uskoro. Vec su naruceni novi atlasi sa dva \"Nova\" glavna grada Novi Sad i Novi Pazar
Vidi ti srpskog drakulu vampira jeremica..milosevic je mala maca po fasizmu i terorizmu jeremica i borisa tadica, ne zaboraviti i monstruma ivicu dacica, ratnog zlocinaca koji je ucestvovao u ratnim zlocinima protiv bosnjaka, hrvata i albanaca.!
CITAT: Mislim da mi u svojim rukama držimo državnost Kosova\", istakao je Jeremić. KRAJ CITATA. Držite vi moj qrtz. kada vam je ARBiH oduzela Republiku KosovA! Sad bi bio red da malo zaratite, onako građanski, za kraj balade.
Jere.mije sv.rbo pus.cine nap.usi se albanske kur.c.ine....
c.r.k.o d.a.b.o.g.d.a slab si ti pozderac