Branilac Biljane Plavšić
0
"Javnost nije shvatila stav o odgovornosti"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POLAKO SAMO DOCI CE I TI SVEDJANI NA RED, JEB-ACEMO IM MA-TER NACISTICKU
DOBRO DOSLA PREDSEDNICE !
ma da niko se od njih nije snasao u svijetu politike. karadzic i plavsic neshvaceni umjetnici/pjesnici
izgleda da ce u skoroj buducnosti Srbija priznati Kosovo i onda skupa sa Hrvatskom, Bosnom i Makedonijom uci u EU....nemojmo se cudit ako i Karadzica osude na 11 godina zatvora u Svedskoj, a bivseg potpukovnika JNA na dozivotni zatvor....
simić je mozak SNSD i on naređuje Dodiku
nestaje vas, nestaje, pleme vam se i sjeme zatrlo...
jeste... kraljica, ali izdajnica hjahahah
\"...prostorima BiH u svojoj organizacionoj državnoj jedinici koja se zove Republika Srpska\" Krstane svinjo c.e.t.n.ic.ka, nije Genocidistan srpski niti ce ikada okupirani prostori to biti niti je rijec o bilo kakvoj \"drzavnoj jedinici\".
Ma Bilja je kraljica pričajte vi šta hoćete.