Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kucanica-kuca ves masina je od njemackog Unterwäsche-rublje/ves , maschine-stroj/masina no hajde vi bosnje pored toga sto ste pokrali mnoge turske rijeci, njemacke, srpske , hrvatske ( opcina, nogomet/fudbal ... ) vama to nije strano, oh na sto ja trosim vrijeme, objasnjavajuci iskompleksiranom bosnjaninu porijeklo jezika
samo su falili i oni treci i da pocne opet.....arlauuuuuuuuuuuuuuuuu
Ucestvovao sam u ispitivanjma nafte .Sto se tice Trebinja male su zalihe ,pa se neisplati exploatacija. To sto ima mogu avionima transportovati. Avion ce vise potrositi kerozina nego ga ima u toj nafti. Trc Milojka.
nista bez Domoljubnih pjesama..ajmo,ajde - svi u napad!!!!
Federalna vlada odnosno vlasnik je krivac. Radi napada na firmu moraju radnicima dati otkaze pod hitno,ionako nerade nekoliko mjeseci, i raspisati konkurs,pa nek onda pjevaju ustaske pjesme Tompsonu. Sto si s njima bolji oni su kao i genocidni sve gori.
kod trebinja najveca rezerva nafte u evropi nece bez razloga pravit aerodrom u trebinju,tihicu samo suti i hlapaj...
cini ti se!!! to ti jarane dismr iz vlastitih zvalja dok pricas.
@Jack, de se malo odmakni majke ti, uzasno ti smrdi iz usta na crkotinu.fuj.
3 mjeseca bez plate!! a sta im drugo i preostaje nego da pjavaju narodne.
baliye, dosta vas je bilo. i hrvatima vas je pun kyrac
Zbog toga su goste ispratili s gromoglasnim zvižducima i pjevanjem USTASKIH domoljubnih pjesama, piše Novi list. Ne?
...i pjevanjem domoljubnih pjesama, ... ma nek je veselo...hehehe... je su drzali prst u jednom uhu..oca mi gledo sam uzivo kad paDnu u trans...hehe.. domoljubnih pjesama. e ima li iko da kaze zasto vi hrvati zovete domacice (dom = domacica) nazivom kucenice ..cuj kucenice.. i perilica.. btw.
ko?
zna se , i zna se baš SaDA :D