Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OGROMNU VEĆINU SRBA U SARAJEVU (KAO I OSTALIH STANOVNIKA OPKOLJENOG GRADA) pobila je upravo Tariguzija (Srbija) svojim granatiranjem, jer klasične minobacačke granate nisu sposobne razlikovati mete po religiji ili naciji. Isto je i sa zgradama, među kojima su štetu pretrpile čak i pravoslavne crkve. Jednostavno, 1995-e godine u Sarajevu nije bilo moguće pronaći neku zgradu koja bi bila bez oštećenja.
Bolje sto godina pregovora ,nego jedan dan rata.Pametnom dovoljno.
Izetbegović je bio i ( u duši ) ostao Srbin sa dna kace ! Pljuc !
Idemo naprijed, klixsovci budite pozitivni, svi mi immo neke svoje istine, al' za buducnost krenimo zajedno.
Mrs
Bakire lazovcino
Za mene postoji jedna istina a to je da je srpski narod gonocidan narod od njihovog nastanka i to uvijek govoriti dok sam zivi i svojoj djeci ako ikog vise mrzim od njih to su prokleti cifuti koji su jos gori.
Jesi ti kriv što je ludi Caco ubijo Srbe(i ostale) i baco ih u "kazane"?
"Izetbegovic seta Knez Mihajlovom." .... Sto je puno - puno je. :))
Pa vi ljudi niste normalni. Vjerujem da niste vidjeli rata i zato pišete sranja. Valjda treba opet da se ŽELJKO KOMŠIĆ ibreti i da pravi naki NAM. ( ne dam nama nek ide glava ) Ja mislim da se od Vucica ima sto nauciti. On deklarirani cetnik ( priznaje sam ) nudi ruku pomirenja buducim generacijama. ( vama koji pišete sranja po site-u ). Sama sam preživjela rat u Bosni i ne želim da moja djeca opet ratuju. Pamet u glavu djeco
Ko ima pink srbijanski. Uzivo setnja Beogradom sjede u kafani
Zasto Srbi imaju dva predstavnika u presjednistvu Ivanić i Izetbegović?
4 Izdajnika se skupila ....pa ce poslije pricice na pecenje...a narod ko vas jebe ..vi se svadjajte na Klixu...i tucite vani...mi odosmo na pecenje i vino..tako je to uvijek i u ratu..kad se sastanu pecenje vino..gledaju ko ce kome dati koji dio i tako
Zavadi, pa vladaj. bakir uvijek koristi riječ "narod". Dakle, svjesno u glavi je distancirao se od svojih sugrađana.
eto on zna isto da je obilazio svaku kucu i stan i vidio da zlocina nije bilo.
Moj Himzo isto vako sjedne ko Bakir,a onda vice djej pivo zeno,nadji mi daljinski,istjeraj djecu na meraju i obuci onaj domindjos dok me sluzish!
Hvala pokojnom Aliji Izetbegovicu sto je zaustavio zlocine nad Srbima u Sarajevu. Hvala mu do neba sto ih je tako zastitio. Ko zna sta bi bilo sa Srbima da ga nije bilo. Zato sto je sve bilo tako bajno, danasnji susreti nasih "lidera" su ovako puni iskrene ljubavi i paznje.
Princo, sta ti znaci "hiš"? Je li to "iš" na srpskom? Jel vi kazete "Hilijada i Hodiseja"? "Hindija i Hindonezija"?