Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cccc...kakav je to grad kad se video nadzor mora postavljat na turbe? u ratu u tuzli armija bih postavljala gume na zvonik pravoslavne crkve da je koliko-toliko zastite od granata i gelera
Zato se mi i razlikujemo od njih!To je hvala sto si im Osmanlije donijeli kulturi i urednost,a i crkve su im gradili...
asik 1234 , e poserem ti se u usta sto su osmanlije donijele kulturu. pa vasa jedina kultura je pranje guzice iz ibrika iz kojeg poslije pijete vodu. a crkve ste samo rusili a ne gradili pseto lojavo, fasisticko i lazljivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Nije mi jasno,kako ti krvoloci i to nisu uništili...mora da nisu uspjeli do sada,od drugih poganih poslova....
Brdoviti Balkan.. Dovoljno receno..
U Beogradu su inače bile 273 Dzamije koje su sve srusene osim jedne, lijep podsjetnik na nivo civilizacijskog razvoja i kulture varvara sa one strane Drine.
Kad bi ti bio neko ko je u zivotu ikad procitao neki historijski zapis bio bi kompetentan, ovako si samo budala koja lupa gluposti. http://hr.wikipedia.org/wiki/Bajrakli_d%C5%BEamija_u_Beogradu Inace vec u spisima Evlije Celebije iz 17og vijeka se spominje da u Beogradu postoji 217 dzamija i mesdzida, a taj broj potvrdjuju i druge spise od drugih izvora, do 19. vijeka i urbicida izvrsenog na prostoru Beograda izgradjeno je jos vise desetina drugih. brojka od 273 dzamije i mesdzida je zadnja brojka prije nego su porusene, a ta tvrdnja ima mnogo izvora, od srpskih, preko Osmanlijskih popisa i sl.
Evo ti i zvanicna stranica grada Beograda gdje pise da su u Beogradu bile 273 dzamije i mesdzida... http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1404 Opet kazem sta znaju moroni kao sto si ti kojima istoriju pise dobrica cosic, dabic, Deretic i ini patoloski lazovi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ah..Malograđanska posla, brate mili..Ti ne paze ni na osnovno njihovo..
ovo je Jusufspahic sinoc poslije jacije po noci okrecio da bude ono kao ; "nije nista bilo,sta je bilo,sve ok,zivio Nikolic i servska radikalna stranka i ravnogorski pokret"
sigurno taj srpin,ko bi drugi
Oj poturceno pleme pa olabavite malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi sto su Srbi malo opametnili.
Geetano majke ti sto mi dade negativan,nemoze se preko noci skroz opametniti.
Evo dao sam ti i ja kad si tako glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko su srbi dobrodosli u Sarajevo isto toliko su muslimani bosanski dobrodosli u Srbiju,jel to tesko shvatiti?Sta je sa 200 000 Srba protjeranih iz SA?Ko je odgovarao ? Niko???
nisi upravu ,45 miliJona srbina je protjerano iz Sarajeva a 200.000 iljada je pobijeno a oko 180.000 iljada mučeno u preko 785.000 iljada logora sirom baščaršije,znaci kad objavljujes neke informacije dobro provjeri nemoj tako hlupat gluposti i vrijedjat te silne srbske zrtve i brkat pojmove,znaci 200.000 iljada je pobijeno a ne proterano.
Zaboravili ste sto hiljada Srba iz okoline Sarajeva koji su dati u lavlje kaveze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj novi genocid se ne smije zaboraviti.Sta ako se neko ne daj bože posere ili pusti krmka da šeta okolo??Podhitno tužiti Srbiju za novi 1232111 genocid u nizu ptema nevinim bošnjama.Zloćinci...šmrc
pa samo krmci i hodaju okolo
Kad nema živih muslimana, onda im i mrtvi smetaju. Genocidaška posla.
e neznanovocu sad mi je krivo sto sam na Majevici spasio oko 1oo srba kad mije 84-ka zakovala
MUHA jazuk....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)