Bivši premijer
0
Ivo Sanader kritikuje Kosorovu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mesic, pusicka i jos par njih su daleko ispred svog vremena na balkanu....ovo ostalo je primitivni nacionalisticki sljam bez suvremenih civilizacijskih vrijednosti...
bošnje, ne serite, pogledajte one svoje seljake od političara
Sanaderu je Cak Noris naredio da odstupi
\" da dozvoljava da na odluke vlade utiču mediji, policija i istražioci.\" Ovo sve govori, hahahahahahahahaha, kriminalac kritikuje kriminalku da nema m-u-d-a
Super mu je ta taktika. \"Odo ja, vi se zajebajite, a ja cu da vas prcam iz udobne \"pauze\" tokom koje i dalje primam drzavnu platu.\"
Ako Hebrang udje u drugi krug to ce tek biti katastrofa za Hrvatsku i cijeli Balkan.
pardon sjena, a ne smjena....
Sanaderu ne seri, jer si napustio kormilo drzave onda kad si nam bio najpotrebniji....kosorka je za tebe zakon...a sto se tice Hebranga, klaun ostje uvijek klaun i bolje je bilo da niste nikoga poslali u kampanju nego tu maskotu. Otac mu je bio veliki covjek, sto ga je i kostalo zivotom, ali sin mu nije ni smjena, osim sto nosi njegovo ime.