Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ sa ja nisam sandzaklija al´ opet tebi takvome yebem sve po redu
Bandic legenda, glasacu za njega :D
Draga brećo hrvati glasajte za Bandića neka još jedne budale
Čestitke svim Hrvatima koji su se opredjelili za modernog pametnog,lijevo orijentiranog kandidata,nadam se da ćemo i mi u BIH doseći taj nivo svijesti ,a što se onog klovna tiče nema šanse,u jednu ruku drago mi je da ercegovci glasuju za dojučerišnjeg SDP-ovca
@ bosanac Nikad moj Bosanac, pokusali smo vise puta, vidis kako je zavrsilo, ruku na srce, ne ide nam vala nikako
Usput, neka pobjedi predstavnik sila dobra gospodin Josipović, valjda će i u Bosni ove nečiste sile separatizma odumrijet.
Molim prevodioca za onog prvog, šta je htio s onim litanijem da kaže?
tata tata rekao si da ces hercegovce i Dodika poslati u vojvodinu da sebi prvave entitete? DA SINE! Hvala tata!
koja gora ivo koja gora ivane koja gora brate ivo ? eh da je rahmetli Meho ziv koje su voljeli mnogo hrvati. pa da zapjeva ovu pjesmu.
ovo je utakmica izmedzu : moderne Hrvatske i Hercegovine savremenog Zagreba i Grude Pobedice Ivo
samo da snadžaklijama yebem sve iz šeher sarajeva
AkoBogDa dvije trecine BiH Tadicu, jedna Bandicu. Kad ste vec isli pucajuci glavama o zid na sve ili nista od romskog, muslilanskog , pravoslavnog , katolickog, jevrejskog, buduistickog, evropskog, americkog, ruskog naroda kanili napravit svojim islamskim svijetom i kad ste trazili nemoguce necete imat ni moguce barem nista dobro dobili ste moc i pare ali sve je to prokleto, jadno i bijedno umislili si fanatici da su boziji poslanici misionari na nemogucoj misiji