Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrene cestitke hrvatsim biracima i I. Josipovicu! Bravo!
Cestitke Hrvatskoj! Hrvati su jos jednom dokazali da su civilizirani! Zelim im sve najbolje!
ubit ću ga, yebo svoju mater komunističku.
yebo svoju krepalu mater komunističku. već je uveo crvenu diktaturu. na DNEVNIK.HR nemožete ni komentar napisati. sve je pod CENZUROM.
NISU MU DŽABA DALI NADIMAK KUHANA NOGA.
za 10 godina ko živ ko mrtav, bitno je da ove godine nema trećeg. možete samo shurcu svirat
jeste vidili koliko je hercegovaca u hrvatskoj... ovim tempom rasta za 10 godina večinu će činiti ljudi porijeklom iz hercegovine.... ;) bit će vam veselo
Cestitka!Na Vama je G-ine Josipovicu da pokazete i dokazete sta je dempkracija,kultura i pravda! Sretno za Hrvatsku a i za nasu BiH-u multi i napokon funkcionalnu!Svim susjednim drzavama BiH-e je samo u korist da nasa drzava bude politicki i ekonomski stabilna. Beogradski vampir tadic s jeremicem i dalje ce svim mogucim nacinima nastavljat politiku destabilizacije i unistenja BiH-e,na Hrvatskoj i Bosnohercegovackim politicarima je da stopiraju za sva vremena HALAPNU nacisticku,fasisticku srbiju!SANU je svaki dan kreator etnickih ciscenja Bosnjana i Hrvata,OPREZAN bit i ne povuc tuzbu protiv nacisticcke genocidne srbije vec je TUZIT za sve sta je radila os Vukovara do Srebrenice! BiH4EVER!
Čestitke Josipoviću
obama je dokazao da hercegovac moze biti predsjednik hrvatske :-))))
shkutore u lance nisu nista bolje ni zaslužili poslje toliko opljačkane robe i jada što nam zadaše.
@hErCeGoWaC kad nisi dobio republiku herceg-bosnu za vrijeme franje i njegovog fašizma nećeš više nikad. hrvatska ide u evropu al\' bez vas hercegovanaca.
koja gora ivo koja gora ivane koja gora brate ivo , drago mi je da je ivo pobjedio i zasluzuje posten covjek jednom da bude predsjednik.
A gdje su rezultati iz Kenije i Hondurasa??? NeJma smisla... heheh... Jesmo mi jadna drzava... Bog nek nas pogleda...
Najbolji je naslov na Index-u: \"Test inteligencije polozilo 60% Hrvata\". I svaka im čast. Ali je porazno da test inteligencije NIJE polozilo 94% Hrvata u BiH. Zaista je BiH jedina crna rupa u Evropi.