Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi na Kosovu treba da dobiju autonomiju. Ne vidim zašto to ne bi bilo prihvatljivo? To bi bilo dobro za odnose Albanaca i Srba na Kosovu.
Ne vidim sta je u Dacicevim odgovorima negativno. Prica o problemima u Srbiji koji se ticu najvise ljudi koji tamo zive, i pokusaja normalizacije odnosa u regionu. E sad, kod te normalizacije je potrebna i druga strana za saradnju sa izabranim vlastima u Srbiji.
Ivica Dačić je ozbiljan političar, sa dosta iskustva. I on, kao i nove vlasti Srbije jesu patriote ali ne ekstremne, drže do dostojanstva Srbije ali neće bez potrebe zatezati odnose sa susjedima i velikim silama. Mislim da mi u Bosni i Hercegovini trebamo tretirati ovu vlast Srbije drugačije i da se u Srbiji mnogo toga promjenilo od perioda kada je njome vladala crveno-crna koalicija.
Moze govoriti samo ono sto su se dogovorili!
Od našeg minimuma ,ne odstupati!
Onaj prosli ,maneken ,pokazao je da nezna ! Sadašnji predsednik ima i diplomu i ideje ,ali se nesviđa onima ,koji su hteli svojim ,,znanjem ,,da prodaju zemlju !
Dačić ,smešan ! On je žalosno smešan !
Upravo to i jeste razlog za nove izbore ! Treba skloniti ,umišljenog političara Dačića !
Ma nemogu ipak da verujem da ce posle toliko vremena da Dacic gostuje u jednjoj njihovoj emisiji.
Ma nije moguce da ce Dacic da gostuje u ovoj emisiji.
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku Velike Srbije, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
Tako ozbiljna televizija sa tako neozbiljnim premijerom...?
Ne kaze se Al Jazeera nego Al JEWzeera.