"Napao je kad se vraćala iz BiH"
0
Italijanka optužila hrvatskog graničara za silovanje
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to granicar ljubomoran sto je ljetovala kod nas..
ccccc....e pa stvarno su zasluzili da im se popišamo u more(i podrignemo na paradjajz i pastetu!)
Ja sam idijot
Joj ovih islamo-fasista i njihovih komentara...cude se kako postoji EP HZHB...hahaha...pa vidi se da ste izbjeglice....skandinavski bombasi spavaci...boze moj kako ste jadni. Dakle da vas informiram danas u BiH postoje tri elektroprivrede: elektroprivreda RS-a, elektroprivreda BiH tj. ona iz Sarajeva i elektroprivreda HZHB tj. ona iz Mostara i sve tri su u vecinskom vlasnistvu entiteta BiH. Sad kako se vec nasladjjete na ovaj kriminal moram vas takodjer podsjetiti da ce se steta zapravo naplatiti iz djepova svih nas iz federacije pa vam djaba .urcenje i malogradjanstina!!!
Na italijanskoj televiziji su imali duži prilog, te su rekli da je policajac zaprijetio momku i uperio pištolj u njega a nju poveo sa sobom. Nakon napada joj je navodno zaprijetio da ne kaže nikome ništa, inači će je pronaći, jer kao ima on svoje veze... nekako mi je nevjerovatna cijela priča, ali pošto sam upravo imala negativno iskustvo s hrvatskim graničarom koji je pričao na mobitel dok je uzimao pasoše a onda se izderao na nas i zaprijetio da ne dižemo ton, jer on nije raspoložen i htio nas vratiti s granice, vjerujem da nije djevojka izmislila storiju.
kakav papa takvi sljedbenici, samo su sad presli na zene, a nisu vise mali djecaci
sto je najgore ja toj djevojci bih prije povjerovao, nego granicaru ili licu hrvatske, kako bi trebao da predstavlja hrvatsku kao drzavu i hrvate ko naciju.
ne mogu vjerovati, komentari su por azavajuci. nigdje samilosti za curu. zamislite da je vasa kcerka...ne biste se tako okrutno salili. uzas
Tipicna razmazena ku.rva. Neko joj rekao ne za njen hir i svercanje, pa hajmo unistiti zivot covjeku. Plus ce dobiti lajkova na fejsu jer je u svojoj glavi toliko neodoljiva da bi covjek rizikovao karijeru da bi njoj noge rasirio.
\"Djevojka je izjavila da je petnaestak minuta ostala sama s policajcem koji je to vrijeme iskoristio za seksualni napad, što ona nije rekla dečku nego je po dolasku u Italiju ispričala majci.\" Pa jel bila pocjepana,rascupana i sl. Decko se potrosio na ljetovanju pa sad hoce da vrati pare...
Vidim puno se opirala dok mu je samo 15 minuta trebalo
sta ima veze, poflautala mu malo, a u shoku jer jer su zhabarima male chune.
Laze k*rva!
Eh zašto mene policajka nece da pokusa da siluje koji merak MMMMM!
to je izgleda opet nesporazum u prijevodu kao što se je desio nedavno sa poljakinjama