Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se rcis mamba, cime se to mislis svetiti? vidis da ni vojske nemamo
Nemoramo mi vama suditi ali cemo vam vratiti KRVAVO milo za drago. Prenesi to svojo decici i nejaci da znaju sta ih ceka na ovim prostorima u iducim godinama. ubij cetnika!!!!!!!!!
JA SAM SIN AVRAMA BARARON-A SA STANOM U BECU PRIJE TRI DANA SAM SE VRATIO IZ JERUSALEMA KOJOM PRILIKOM pozdravljam sve one koji ne zaboravljaju stradanja! PRE NEDELJU DANA POSJETIO JAD VASEM DOBIO OD TOM PRILIKOM OD: THE CENTRAL DATABANK OF SHOAH VICTIMS DOKUMENT TACNU INFORMACIJU DA JE MOJ OTAC AVRAM BARARON RODJEN U BEOGRADU 1917 GODINE SA STANOM U BEOGRADU KAO JEVREJIN ODVEDEN NA SAJMISTE A POTOM UBIJEN 10/12/1941 U ZEMUNU DUNAVSKA..STO JE MOGUCE DA JE ON BIO TAJ KRVNIK
Gle sta je ovaj pobio naroda a vi ocete nekom da sudite za srebrenicu