Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije on otet već čovjek bio kod ljubavnice pa da se nebi izofirao pred ženom slagao da je otet da u očima naroda bude heroj a i da se opravda kod supruge da ga nerazbije, pa još malo je dodao poučen iskustvom iz akcijskih filmova (inače voli Ramba) smislio je krasnu priču on razbija vrata ruke mu zavezane ... Ante ti si car imaš smisla i za bajkice, javi se u MGM pa napiši im neki scenarijo za novi akcijski film može tu gl. glumac i Arnold ako je Silvester Stelone zauzet. Bravo Ante -Action man
U svetu postoji jedno carstvooo u njemu caruje drugarstvoo. U njemu je sve lepo u njemu je sve njezno u njemu se sve radujeeee tamo su kuce od cokoladeee a prozori su od marmeladeeee! Tamo svako radi ono sta hoce tamo raste svako voceeee! Ljudi ja se probudio iz cudnog snaaa!
ma to je placeno milionom koji je ukrao od naseg naroda mamu mu njegovu lojavu
jaaaahhh ubleeeheee hahahha Hej ...u 9 se zeni javio ...a u 12 bio vec u ZG? hahahaha...koga on lavora ;) Neznam cime je bjezao...ali za 3 sata nije mogao doci u ZG ;) grebeni kokosar skontao da se preracunao :) skontao ako mu policija dodje da ce prije njega zatvoriti nego \"otmicare\" hahahaha piiii***ha :)
Uspio \"pobjeći\" nakon isplate milion eura bi bio bolji naslov.
kad je elegantno popljackao ponajvise svoj tor pa pored nase, vase i njihove policije i pravosuđa uspio kaobajagi pobjeci iz kao pa svoje domovine u kao pa maticnu zemlju ko pticica s grancice na granu taj otmicar je samo jedna od mora i maaaaaaasa i maaaaaasa budala i s jedne i s druge strane grane
KUG FU FUDO...........aaaaaahahahahahahahahahahahahahah e legende ste svi redom, aaaaahahahahahahahaahah cuj preskace rijeku uzduz....ahahahahahahaahahahaahahah, fakat nam treba ovakvih vjesti vise....ahahahah
hahahahahhaa,,kako glupa i providna farsa Boze Dragi! Ante,pokazo si ti da umijes i bolje,hahaha,,okani nas se svega ti.
hahahahahahahahhahahha! j*** te, stvarno izgleda fit, toliko da moze RAHAT zamijenit Stalone-a u novom filmskom ostvarenju...my ass! i sta ce bit sad s njim? a i sto je to on bitan, da on bude na svim mogucim vijestima...br.1!
jasta je pobjegao, pa nije u filmu bio, hahahahahaah
PA kako covjek iz Bosne opet ode u Hrvatsku ? Gdje je preso granicu??? Sto ga ne uhapsise dok je bio na teritoriji BiH
joj da je meni pobjeći...od avde
HALOOOOO??????!!! koliko ja znam ovaj gospodin je bjegunac od pravde BiH. Je li misli njega ko hapsiti,ili izruciti? mislim, samo pitam, meni fakat nista nije jasno... u kakvom mi svijetu zivimo...fujjjj!
DOOOBAR :))) KAD PORASTEM BICU ANTE JELAVIC :)))
hajte ba, kakav pobjegao, nije ni bio otet.