Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cika Hrvoje,slazem se da su bosanci glupi i jesu to potvrduju u svakom ratu. Ali i vi cete osjetiti i vec osjecate pamet vasih hercegovacki hrvata,koji ce da kroje kapu u sred Zagreba.Hrvatima Hrvaske....
@zagreb Na HRVATSKIM izborima PRAVO GLASA imaju samo HRVATI, a ne NEKAKVI BOSANCI, jer, da ti cika Hrvoje objasni, HRVATI SU NACIJA, A BOSANCI SU GLUPI... KONTAS ILI DA TI POSALJEM KONTALICA...?
@zagreb - Pa zar bosanci mogu da glasaju u Hrvatskoj? Bilo bi bolje da se Bandic kandiduje u Bosni, pa iz te pozicije da se bori za prava hrvata u Bosni. Sta on ima sa pravim, rodjenim hrvatima u Hrvatskoj. Njega niko tamo ne zeli, neka sjedi u svom rodnom mjestu jer vise znaci svojim \"bosancima - hrvatima\" nego pravim hrvatima. Bosanski hrvati su samo \"umjetni\" hrvati koji nisu pozeljni u Hrvatskoj, koliko god oni to zelili, bice gradjani II reda, samo sto oni to jos nisu osjetili ili su glupi da ne primjete da se oni puno razlikuju od pravih hrvata. Na moru ih zovu bosanci, djaba sto imaju katolicka imena.
@zagreb......otkuda sadbosanci??zar nisu hrvati.....a za Bandica mislim da je covjek bez veze,....gledajuci suceljavanja na tv samlio ga Josipovic
ETO I CRKVA (NAŽALOST) UČI SVOJ NAROD NE POŠTENJU I KRŠENJU DEMOKRATSKIH NORMI. PITAM SE KOJI JE TO BOG KOJI PODRŽAVA NEPOŠTENJE ???
Skutor Bandic koji je do juce bio 30 god komunista je veliki lopov za koga je sud dobio velikei broj prijava i istraga je u toku .Na izborima prije 15 dana dobio je povjerenje samo 15% zagrebcana. Prof.dr. Josipovic je dokazani posten covjek kakvih je malo u hrvatskom narodu.Svoju intelegenciju je dokazao i u medjusobnom suocavanju sa Bandicem.
komunista ce da pobijedi jer to hr zasluzuju. nema crkve nema vatikana.
jel bandic ko mesic?
I ovaj clanak krsi izbornu sutnju.
Bandić je čovjek koji se istinski dokazao kao gradonačelnik u Zagrebu. Sin upravnika Golog otoka Josipović dokazao se tužakajući Haagu hrvatske generale i pišući projugoslavenske članke u beogradskim tiskovinama 1994, dok je vršena agresija na Hrvatsku! Zar takav čovjek da stane na čelo države koju po svemu sudeći uopće ne voli?
nego da je crkva isto g.ovno ka i bandić.
a,komentar ti je super,potpisujem
ISKRENO,MISLIM DA BI BILO STETA ZA HRVATSKU DA BANDIC POSTANE PREDSJEDNIK. JEDNOSTAVNO ON NEMA KAPACITETA ZA PREDSJEDNICKO MJESTO,SLABO POZNAJE VANJSKU POLITIKU I TO JE VELIKI HENDIKEP. HRVATTSKA ZELI U EU, A ON (BANDIC) NEZNA NI KO JE PREDSJEDNIK EU NITI BILO KOJEG VISOKOG DUZNOSNIKA,O JEZIKU DA I NE GOVORIM.
sta reci nego - neka bude izabrano pravo lice hrvatske ... pa ako je to prelivoda i mutivoda, sta se tu moze bar da svi znaju na cemu su :)
Ajmo bosanci svi za BANDICA