Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije su joj halalile. Split srpske vojske nije pošteno ni vidio a ovi su 3 god. pod opsadom brojili mrtve. Evo i na slici promoviše mir, kao što je i Arkan nekad... Mir, tolerancija, oprost, zaborav, ma samo nek se peva bre.
@Tica Da nije interneta ti hevine ne bi vidio, a o Breni samo mozes mastati, jah...
ja bi volio polizat brenininu picku nego ista, a onda bi joj ga u bulju stavio i pjevali bi zajedno..uhhh
Karo sam Brenu neko jutro i mogu vam reci da nije nesto !! Tolko od mene.
JA MISLIM DA SU OVO SAMO INVALIDI KOJI SU U RATU OSTALI BEZ CHUNDARE PA NEMOGU D R K A T I NA NJENOM KONCERTU...BRENA JE JOS UVIJEK JEDNA OD NAJLJPSIH ZENA NA BALKANU...
KUR.C ČMAR VUKOVAR AXXAXAXA
Zasto se ovo udruzenje buni? Ne dolazi Brena da pjeva u njihovim prostorijama! Kaze udruzenje : \"Razlog je što je ona za vrijeme rata veličala agresora na Hrvatsku\"...Ovo je takva besmislica, da ja nemam rijeci...Kakvo podmetanje... Da nije, mozda, agresor iz Srbije protjerao Srbe iz Hrvatske!
jest, jest, srbija do tokija (al mozda do tokiJa vokiJa u Hagu :))
haha čuj srbija do tokija... ma bež tamo!
mile voli disko brena kolo sumadijsko, jure bodri hajduk split a meho mirsadin slip ! sta velite...ha ?
kako brena besplatno dobiva reklame od kad joj je pocela turneja svi se trude da je zaustave a ona na kraju pjeva pokupi lovu i ode.....joj joj miki miki moj!!!
EJ da jos nesto sam zaboravio! ZIVILA SRBIJA !
Umalo da zaboravim..... BiH4EVER
Neka se ova genocidna pjevacica vrati u genocidnu Srbiju i tamo dize svoja dva genocidna prsta i pjeva genocidne pjesme. Podrska svim udrugama koje se bore protiv ovih genocidasa iz Srbije. Neka pjeva u svojoj genocidnoj drzavi.
@hajvanova mama Dobro mama! Pozdravi cika Fikreta !