Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cetnik cese s cetri prsta cudnovata li je vrsta simbol centik s tri prsta zaostala cudna vrsta nezna s oprat s pet prsta cudnovatog sorte krsta ostat ce mu nis da brsta cetnik smrdi cudna vrsta osta pusta srbska krsta jeste cudna srbska vrsta cetnik bsrta tudja krsta osta pusta srbska vrsta nebeskoga svoga krsta nema vise cetnik kusta cudna jadna mrtva vrsta osta pusta srbska vrsta... BOSNA4EVER!
@ustase: Crknite! :)))
Ovi vlasi ti neznas od njihovih gadosti neznas dali ib se smijo ili plako To su samo pogani Gdje ih samo nadzu ovake udarene mokrim peskirom sve pogan do pogancera Samo jos da im vojvodina i sandzak odu INSALLAH amin amin amin
OJ SRBINE PRLJAV STVORE KAD ĆEŠ OPET TI NA MORE KUPAT ĆEŠ SE U LAVORU JA U SVOME PLAVOM MORUUU NAŠE MORE PLAVO BISTRO EKOLOŠKI BIT ĆE ČISTO MIRISAT ĆE KO I PRIJE KAD NE BUDE SRBADIJE PISAT ĆU TI RAZGLEDNICE SA JADRANA I IZ KNINA PORUKA ĆE BITI ISTA DA TI P....... MATERINA :-))))))))))))
MRKI OČEŠ DA TI BOLJE OBJASNIM: OTIŠLA: SLOVENIJA,HRVATSKA,BOSNA,CRNA GORA,KOSOVO OTIĆI ĆE VOJVODINA,SANĐAK HHEHEHE PA \"KOMŠIJE\" ZAPITAJTE SE ZAŠTO SVI BJEŽE OD VAS PLJUC HEHEHEHE SMRDITE ZATO VAM MAL MAL RUSIJA ŠALJE NEKU HIGIJENSKU POMOĆ ČAK I NJIMA STE NEIZDRŽIVI....OJ SRBIJO IZ TRI DJELA NIKAD NEĆEŠ BITI CIJELA OPET ĆE TE HVATAT MUKA BIT ĆEŠ MANJA OD PAŠALUKA .... ZDS
hehehe mi jesmo bili Ustaše Hitler je izgubio rat ali Hrvatski sinovi noseni Ustaški duhom ponovno su stovrili Republiku Hrvatsku....važno je samo da smo mi vas zgazili 1991 g. hihihihi \"3 svetsku silu \" lol e ništa ne pomaže protiv Hrvatskog srca.... ZDS
@Hrvat: Ustasa glup kao i svaki ustasa! Stali ste uz AustroUgare - Carstvo propalo! Stali ste uz Hitlera - Rajh propao! Sad lizete dupe Bushu - Vidimo na kakvom su putu SAD... Vi jednostavno ne znate izabrati pobjednicku stranu! :)))) Crkni ustaso!!!!
Gagi-kaobajagi i ostale četnike kuje! Ja samo znam da smo mi Hrvati za vas četnike i takozvane izmišljene \"srbe\" VIŠA RASA, tako da možete lagano da puknete od muke i jada, ali VIZA VIZA VIZA vam treba i do Biograda ;) :) :) Što se tiče Pavelića i NDH, naravno da je NDH bila u sadejstvu sa Hitlerom, ali mi ponositi Hrvati to PRIZNAJEMO, i kao i Nijemci, ograđujemo se od te države s takvom strukturom, ali to je bio 2 svjetski rat, i mi smo barem dobili DRŽAVU, a vi takozvani \"srbi\" ste jeli Hitlerova govna i sisali mu kitu cijeli rat, i opet vas je klao ko govna! Ha ha! Koliko ste glupi, niste ni svjesni. Kada bi se održalo neko natjecanje glupana vi takozvani \"srbi\" bi ste osvojili 2 mjesto!!! -Pitate se: ZAŠTO DRUGO, ako ste NAJGLUPLJI?! - Pa upravo zato, zato što ste NAJGLUPULJI smradeci od \"naroda\"! Ha ha ha ha ha! :)
@Hrvatski \"eksperti\": Veliko hvala sto ste ovom tuzbom tuzili sami sebe!!! To jos niko nije uspio, ali evo vam aje poslo za rukom! :)
zauvijek bolesna-nebeska-primitivna-krvolocna-fasisticka-lopovska-hinjska nacija izasla iz utrobe drakule! sram te bilo nacio ubica!da bog da vam krv svih nevinih dusa muslimana i katolika bio kraj nebeske lude opasne nacije za covjecanstvo i normalne ljude. vi ste bolesni i orijentisani ubijanjem i etnickim ciscenjem,vi niste normalni ljudi,vi ste azdaje,azdaje zedne krvi! Crkli do zadnjega da Bog da! BOSNA4EVER!
@Hrvat (kobajagi:): Ukucaj ti NDH i Pavelic i Jasenovac pa ces viditi ko je nadmasio cak i HItlera!!! E zato hvala hrvatskim ekspertima sto su pokrenuli tuzbu jer su dali fantasticnu priliku da sve to Srbi prikazu!!! Cak pomislim na trenutke da je hrvatsku tuzbu pogurala srpska agentura i tako uradila nevjerovatan dobar posao, kako bi mi Srbi dobili priliku da vas sad lijepo prikazemo onakvim kakvi jeste! Pazi samo ovo nebuloze iz tuzbe: U prvom podnosenju Hrvati su optuzil Srbiju za genocid nad Hrvatima i nad Srbima!!! Doslovce tako vjerovali ili ne! A onda kad su skontali da to ne pije vodu, onda su povukli tuzbu za genocid nad Srbima i ostavil samo ovaj dio za genocid nad Hrvatima. I sad ce Srbi fino iskoristiti hrvatsku glupost i pred sudom pitati: \"Pa dobro u prvom podnesku ste tuzili Srbiju za gnocid nad Srbima, sto znaci da je on kao prvo postojao, tj izvrsen! A onda ste odustali od gonjenja Srbije za taj genocid, tako da ostaje jednostavno pitanje ko ga je ucinio onda, taj genocid nad Srbima koji ste sami registrovali u prvom podnesku?!\" :)))))))))))) Hrvatska samu sebe tuzila, cak i pirje nego sto ce Srbija podnijeti tuzbu :))))))) Zato stvarno mislim da je srpska agentura ih tako dobro izjebala probivsi se u njihove redove i pripremajuci im tuzbu :))))) Tek sad ce Hrvati viditi u kakvom su nebranom grozdju! :)) Kakva divna maestralna jebada!!!! Hvala vam Hrvati jos jednom sto ste tuzili Srbiju i sad nam dali fantasticnu priliku da mi vas prikazemo kroz citav vas prosli \"radni vijek\" od Jasenovca do Oluje! Zaista vam hvala! Mi ni sami ne bi sebi ljepse prilike stvorili nego sto ste vam je vi dali! :))
Predlazem Septicko-Genocidnoj Smrdiji da tuzi Turke za 500 godine erotike,kmetovnja te genetske nametljivosti i promjena kao direktne dobrovoljne erotske zabave 5 stoljeca.Vadikali bi mogli dobiti u zamjenu Evropski dio Turske sve do Istanbula i antalije tako da bi mogli prosiriti svoju Smrdiju na istogk i na jug idoci i do svojih pravi gena i korijena Nama bi laknulo jer bi i sami Smrdijanci uvidjeli gdje ih je odvela Rakija GOVNARA slanina,bijeli luk i gusle.Sta su im uradili sludjeni pijani popovi i kakva bolest njma vlada i da bi mozda nasli lijek lijeka za svoje sludjene Genocidase. Vadikali su stranka koju ja zelim da vlada u toj septickoj Smrdiji na celu sa Vojom Seseljom i boga molim da ga oslobode iz Haga i nama naprave najvecu uslugu jer niko Smrdiju nece unistiti bolje od Vadikaa sto bi ubrzalo put vijecnog nestanka ove septicke drzave zasnovane na mitovima, lazima,brlji,pljacki,otimacini,peksinluku,lazima,krmecarima i peksinluku. Bratskoj Hrvatskoj i bratskim Hrvatima pomoci da se Bosna dekontaminise zauvijek od Genocidaa i da Genocitet zajedno preoremo za dobrobit oba naroda i obadvije drzave. Znaju genocidasi da bi im sada zubima kidali grkljane jer smoo im se zeljni napiti krvi za sva zlodjela . Kad tad cemo se osvetiti majci Bosni a vas dvonoge stakore poslati tamo gjde vjecno tezite i za koga radite.
Malo razmisli o cemu pricas glupane. Koliko osoba kod nas ima da ima isto ime i prezime, ja znam jednog cije se ime samo 3x u SA pojavljuje. A Vogosca je prepuna djece koji nemaju roditelja. Cuj dovozili leseve........kako si jadan.
Mi Hrvati nećemo nikada vjerovati onim Hrvatima koji su prešli na pravoslavlje, i tako sebi izmislili \"naciju\", takozvane \"srbe\". Dobro je znano u svjetskoj povjesti da su na Balkanu živjeli jedino Hrvati, a \"srbi\" kao nacion su nastali od seljačko-ruralnog dijela pučanstva koje je pokršteno od strane ruskih obavještajaca. Takozvana \"srbija\" se plaši Suda i suđenja, zato što je počinila genocid nad Hrvatima i drugim narodima u Republici Hrvatskoj i BiH. PS. Za ..............\"srbin do gro...\" Slušaj me smeće četničko! ...Takozvani \"srbi\" su najbolje surađivali sa Hitlerom, što dokazuju i mnogobrojni snimci na Youtube koji DOKAZUJU da su takozvani \"srbi\" bili Hitleru na nogama i lizali mu guzicu. Tko ne vjeruje, neka ukuca u Youtube pretraživač: \"srbi kod Hitlera\", i shvatit će da su \"srbi\" najveće kurve.
Pa nad zlocinima NDHrvata su se zgrazavlai cak i Hitlerovi generali o tome postoje pisani podaci kad su izvjestavali HItlera o strahotama koje Hrvati rade Srbima! Sta da vam kazme Hrvati, svi su vam precutali najvece etnicko ciscenje koje je proslo nekaznjeno! I umjesto da ste se ucutali jer ste super prosli, vi krenuli da kopate po srpskim ranama! E pa sad cemo otkriti sve ono o vama sto su komunisti zarad \"bratstva i jedinstva\" gurali pod tepih!!! TRAZILI STE GLDACETE!!! Hvala vam sto ste tuzili Srbiju i tako pruzili fantasticnu priliku Srbima da sve to prezentiraju! Lijepo vam je rekao Jeremic, nudili smo vam ruku pomirenja, ali ne, vi ste zelili da kopate po srpskim ranama! E pa sad cemo onda da vidimo ko je kome sta uradio u citavom proslom vijeku!!! I dzaba kukaju ovi ovde o nekakvom stradanju Hrvata od komunista, jer da su ustase porazene ne bi Thompson punio stadione \"diljem\" Hrvatske i Herceg Bosne... To sto vi mislite da je klicanje Thompsonu (kome je maltene zabranjen ulaz u EU :), super stvar, i sto vam je super stvar uzvikivati \"ubij Srbina\" cak i na utakmici sa Andorom... To samo govori o vasem sklopu... @zlonamjerni muslimani : Vi se bar pokrijte usima jer ste ga vi popusili i Srbima i Hrvatima, s tom razlikom sto su vas Hrvati prvo iskoristili da rasterete front u Hrvatskoj, a onda vam ga s guza u Hercegovini uvalili 1993...