Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
minhen kaj delas kako mini drzava...;))))
ne prolazi komentar!! sta da radim vec da se opet addmmiiniissttrattorru seeraatooru nayeebeem prrljaave ciigaanske familije looyave baliiyske.
jaco,ti si cura i po
@genocidaši i neprijatelji Bosne i Hercegovine Dejtonski mirovni sporazum,anex 7 USTAV BiH,potpisan od Amerike,Evrope,Rusije.. Bosna i Hercegovina je sastavljena od DVA Entiteta i od Distrikta Brčko BiH. BiH je član Ujedinjenih nacija ima svoje INSTITUCIJE...itd Dakle,nema ništa od nekih prepucavanja i šuplje priče,Dejton je donio mir i u njemu nažalost ili naradost niko nije zadovoljan i on će se MORATI sprovoditi ko zna do kada. Svakako je poželjna nadogradnja Ustava BiH u smislu njegove pravičnosti prema svim narodima ali to neće ići lako i njegova rekonstrukcija će trajati ko zna koliko godina. Uzdravlje.
SAMO VI OBOZAVAJTE KO VAM BRANI?? ALI TO MOZETE U SARAJEVU ZENICI I GRACANICI DA OBOZAVATE-PROBAJTE U CITLUKU; MOSTARU; ISTOCNOM SARAJEVU;B:LUCI E TAMO SE NE OBOZAVA BOSNA OVA KAKVA JE DANAS KOJU VI POKUSAVATE DA NAMETNETE I TI VASI STO IH MOLITE-aKOME TREBA PAMETI VIDI SE PO DZENAZI KRMETU;PO VAMA NI SERIJA SE NE BI SMJELA SNIMATI AKO NE VELICA MESICA GANICA;ALIJU I HARISA- E NECE DA MOZE
Koju Bosnu ? Pola Bosne srpsko ! Voliš li i ovu našu polovinu ? Vi volite neku virtuelnu Bosnu iz sevdalinki ali ta Bosna ne postoji u stvarnom životu. Zato će ta ljubav izlapiti jer je neuzvraćena. Stvarna Bosna neće da usvoji običnu rezoluciju o Srebrenici niti da prizna Kosovo itd.
Sto vise vi mrzite Bosnu, mi je obozavamo sve vise i vise. Crknite cvvetici. Molimomi inzka, da vam malo visi uvozi pamet u tu RS. Ali samo vi huskajte...
Pazi malo. Postao si prekonstruktivan. BIH4ever - Dušmani never
Čekali smo 900 godina i dočekali RS. Prvu srpsku zemlju sa ove strane Drine. Nećemo se iseliti. Žašto bi kad smo napokon uspjeli ostvariti ono što su naši predci sanjali. BiH nema potreba da uništava puška, uništiće je unutrašnja mržnja. Nakaradna tvorevina ne može opstati.
E tu se slazemo. MZ vas treba pustiti da se iselite i zivite s onu stranu Drine kad vec necete da zivite zajedno sa nama.
Rekli su to i na pocetku SFRJ:-D Dobro su se nacekali. a sta se tice bosne, pa eto vi cekate vec minimalno 900 godina. idi placi bolan, to je realnost
Grijesis, ne ponavlja se. Nema JNA i Milosevica da njome prijeti da ako se neko drzne da misli drugacije nego Serbi. Ovo sada je samo vikanje u prazno da se proba razbiti strah od onoga sto je neizbjezno. BiH opstaje kao drzava a nacionalne paradrzavice se raspadaju.
Nije @kjafir kriv. Sasvim je normalno što nas mrzi. Ovdje se ratovalo, ljudi su ginuli, mi smo neprijatelji i mržnja će uvijek biti prisutna. Kriva je MZ što nas još uvijek prisiljava da živimo zajedno.
kako lijepo bošnje podržavaju Kosorku neka naka, a ne mogu sa Hrvatima u BiH da se dogovore oko školakako treba. Dvije škole pod jednim krovom hrvatska i bošnjačka, dva nastavna programa, a posebna priča kad se djeca uhvate slobodnih aktivnosti bude razbijenih glava.
@kjafir Ironicno je da su drzavni simboli proizvod medjunarodnog protektorata koji je zapravo tu zastiti propale Tudjmanove i Miloseviceve paradrzavice. Jer da se stranci ne umijesase onomad nit bi bilo HZHB nit bi bilo Smrdske. Ali vi naravno imate svoju istoriju i pobjede pa masite zastavama koliko hocete. A ovo za naciju. Moja je drzava Bosna (i Hercegovina), a nacija Bosnjak, jezik Bosanski. I sve ima smisla sto se vidi iz naziva. Sto se vjere tice, ateista sam. Za razliku od vas koji ste kao Srbi, ali niste dosli iz Srbije nego ste Srbi u BiH zato sto ste prihvatili pravoslavlje iako nisu svi Srbi pravoslavci, a pricate jezikom srpskim ali to nije kao onaj iz Srbije jer se tamo koristi ekavica i naglasak je drugaciji, ali vi to samo zovete srpskim jer ste Srbi. Mislim vrlo logicno.