Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od kad je to u hrvatskaj zlocin ubiti srbina???.....a govorio sam ja njima da ne idu u evrpsku uniju...yebala ih unija :)))
Sad ce ga proglasiti neuracunljivim.
e sljedeci put kad pukne,...niko nece ostati na Balkanu da prica o genocidu i o ratu. Ostace samo onaj ko prezivi
Ovi genocidaši nemaju agonije, to još dan danas slavi neke pobjede
ljudi su se borili i izborili za svoju državu... i svaka im čast
@JaviM kaj sI ušmrkaO gol-aut liniju s Nou Campa
i ...sta sad? mora se osuditi ali mozda postoji nacin da i neki od ostalih koji su ubijali prizna zlocin. puno je takvih na balkanu,a vecina se krije i suti.
Mogu oni šutjeti, ali sve se to vrati njihovoj djeci
ako to vjerujes onda si preko 60-70 god u sta ja ne vjerujem. nema to veze s djecom nego s njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zacudjujuce je da je Altajsko-Anatolski tip HG-2 u Evropi najveci kod Srba(49%) i Bugara(42%), te kod Turaka i Turkmena u prednjoj Aziji....
Takodjer, zacudjujuce je i to sto ti, osoba sa jedva zavrsenom osnovnom skolom, zna o genima. Previse slobodnog vremena i internet cine cuda.
Takodjer, zacudjujuce je i to sto ti, osoba sa jedva zavrsenom osnovnom skolom, zna o genima. Previse slobodnog vremena i internet cine cuda.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
3,2,1 smrdi i hrvati se mnogo vole :)