Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaka je pola Hrvata u Hrvatskoj , Pola Srba u Srbiji i 90% u Bosni i Hercegovini. Sve je to Brlinskog kongresa projekat izmisljene Srbije i Hrvatske zapecatila.Ima danas najmanje 6 milona Bosnjaka na Balkanu.SANU projekat radi punom parom.
svaka cast josipovicu ti si pravi predsjednik i treba da te postuju svi gradjani e da imamo mi takvog u CG
Muslimana u Hrvatskoj ima do 200.000,i treba dozvoliti pravo na serijat,na cijelom prostoru HRa. Da bih bili sigurni da islam nicim nece biti ugrozen a samim tim i u sirenje islama,I.Josipovic treba primiti islam.
Moj FB jaran! Svaka cast predsjednice..
Jes misliš pola Bosanski katolika je trbuhom za kruhom otislo u hr u slavoniju ,dalmaciju a nepricaj gluposti ako nemas svoje povjesti bavis se tudom povjesti stvarno si tupko pozdrav svim normalnim ljudima ! Sretan vam bajram i ostalo sta ide !!
Pola hrvaskih gradjana su porijeklom Bosnjaci...samo sto oni to ignorisu, posto su ko i pola srba posrbljeni, drugi pohrvaceni...istina koja je za sad zabranjena.... Znaci da je 50% hrvata bosnjackog porijekla...Pogotovo Dalmatinci i Slavonci...
@jes, hajde reci nakon koliko jegera si došao do tog zaključka
sta jes, jes stvarno se trudi, neki bi samo preko televizije nesto promrmljali za 5 mimuta muslimana u HR ima samo 1.5% tako da svaka cast, no vjerojatno je ovo sve i zbog dobrih odnosa sa BiH