Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gosn.Sanader bi da vojna tvorevina Nato metastazira. Pa da se sveze posiljke mlade \"teletine\" salju na razna ratista kako bi bogati bili bogatiji a siromasni siromasniji! Ne nasedajte na ideje buckastog politicara. Neka on licno provede pod uniformom bar mesec dana u Afganistanu pa da nam prica kako je bilo lepo. Dosta je narod ginuo bezpotrebno na ovim prostorima. Ko se oruzja lati od oruzja plati. Ja kao ex-prof vojnik to mogu da potvrdim. Najglupljih pet godina kratkog zivota provedenih pod kanadskom zastavom u nato grupaciji. Potrebna je jaka policija da sprovodi zakon. A da mladi ljudi \"mlate praznu slamu\" po bijelome svetu je glupost. Interesuje mene koliki je \"njegov\" deo u toj propagandnoj besedi. Kako ce da objasnjava kada pocnu da se vracaju hrvatski vojnici bez ekstremiteta ili u vrecicama. Da li ce licno on da ide od vrata do vrata i da uruci rijec \"sucuti\". Politicka bagra!
@iznad Ako te nečeg sram onda treba da te bude sram što si tako blentav.
A sta bi ti... da su samo Muslimani konstitutivni narod, jel? E pa nece moci ove noci.
Mene sram sto su srbi konstitutivan narod u mojoj zemlji ! Pa ko me sta pita..
Nismo ni mi nista bolji sine, vidis li nas u NATO-u mozda? Ne. U istim govnima smo ko Srbija. Cuj Hrvatska i (cak) ALBANIJA se zalazu da Bosna i Hercegovina JEDNOG DANA udju u NATO.. oo Bosno Bosno, sta si sebi dopustila. FUJ, sram me biti stanovnik ove drzave
AL SAM SE NAJEO GOVANA IMA LI NEKO RANISAN?
KOJA SAM JA P.I.Z.D.U.R.I.N.A
PA DA. SADA ĆE SMRDIJA PLATITI CIJENU ZATO ŠTO JE IZVŠILA AGRESUJU NA REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU!!! JOJ PORAZA, ALBANIJA UŠLA U NATO PAKT, A SMRDIJA NIŠTA. REPUBLIKA KOSOVO OVO-ONO. ;-)