Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuk Draskovic smrsao na 40 kila, ai izgeda jos uvijek zivahan
Garant mu daleko bile naplatne kućice...a plus popizdio jer nije imao siće! :-)
.r e n e s a n s n a k r a lj e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Bravo VUK . VUK JE NAJHRABRIIJA ZIVOTINJA.
Vuk izgleda kao pas, ali samo izgleda... Mentalitet je u pitanju, a reakcija na pritisak od drugoga sasvim drugacija...
Vuk dlaku mjenja al cud nikada...a vuk je Milorad Dodik P.S. Kako nikom nisu otkazale kocnice
latinski lupus, germanski wolf, turski kurt... vuk, vucina, vukica, vukojca, vukomir, vukobrat, vukohebina, vuk i crvenkapica, aska i vuk, vucica romul i remo, stepenwolf...solista, mangup njeznog srca, frajer u sumi i toru, najj zesca divlja zivotinja na nasim prostorima. ne daj se vucko!
to je neki škutorski vuk, sigurno je jadnik u divljini majoriziran pa traži neki svoj blentitet
Pa to je normalno za ocekivati obzirom da su svi cobani otisli na funkcije po gradovima, krenuli njihovi vukovi za njima.
\" U smeru Velebita\".. U Hrvatskoj a u \"smeru\" umjesto u \"smjeru\"... Nije ni čudo, kako smo im maznuli jezik, sad im je isti presušio, osto bez \"j\" pa su počeli govorit \"ekavicu\"
\"sa vještakom za štete od predatora Ministarstva kulture\".. hmm...interesanto..\"predatori ministarstva kulture\".. Znači i u Hrvatskoj Ministarstvo kulture ima svoje predatore kao i kod nas... Američki superheroj: Supermen Balkanski superheroj: Nepismen
Psi nit su zaraženi nit nasrću na ljude, a i vrijedi svaki od njih vishe od beskorisnih naprđivača poput tebe.
...za štete od predatora... u stvari Wolf vs Car, sorry
...za štete od predatora... Predator vs alien Vuk vs car
\"Na teren je odmah izašla ekipa sa vještakom za štete od predatora Ministarstva kulture, \" Super ste, nista drugo nisu ovi iz ministarstava ,samo predatori i predatori ,pljackasi i reketasi ,neradnici.
Baš mi je drago što se vuk uspio izvući! Mogu samo zamisliti kako je bio prepadnut mehaničkih čudovišta koji jure na njega, a on nema kud!