Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio glavna predstava za pred ulazak u EU, pa sada gledaju kako da ga puste. Ko će biti nas glumac ako ikada udjemo...
Ma to bi bio dugometražni film, mislim da oni traže seriju od nekoliko epizoda...
Vidjet cemo, vidjeti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ivo Sanader je andjeo, kakvih politicara ima u Bosni.
I treba ga pustiti ,Mamica da puste nakon par dana a ovog da drze 8 godina !! Cirkusss
zasto ne prenesu stajaliste ustavnog suda, u cemu je bio problem s dosadanjim postupkom i presudom. totalno kusav tekst.
Kakav stimulans,i vjetar u ledja za sve ostale kriminalce. Uzalud Hrvatskoj sto se furaju da su "zapad",sto su u EU,ipak je to balkansko kriminalna slavenska stoka,slicna nama. Da ne kazem,koliko je i Ustastvo u expanziji tamo.
u naslovu vrhovni, a ispod pise ustavni hahahahahah
Kakvi bi to bile sudije da sami sebe strpaju u zatvor.. jednostavno zatvoreni krug kao i kod našeg sustva, politika ga postavlja kako bi ih štitila a i sebe kroz njih. :)
evo preCjednika kuci
ajde malo smijeha :-) ... https://www.facebook.com/pages/%C4%86A%C4%86A-SE-VRA%C4%8CA/1542978455958131?fref=nf i https://www.facebook.com/pages/Di-su-pare/223412531115765
"Sve po zakonu"...
Nigdje većeg cirkusa sa pravosuđem nego u hrv. Ko fol pozatvaraju sve redom, od Sanadera, Bandića, Mamića... Kad eto ih svih na slobodi.
krivi naslov, klix-novinari ... ustavni sud nije isto sto i vrhovni sud ... ustavni sud ima sastav sudaca koje bira sabor i vise je politicki, a vrhovni sud je sam bira svoje glavne suce i neovisan je od politike, te je, naravno, cista struka ... zadnjih nekoliko godina se ustavni sud itekako koristi za raznorazne afere i tu e nateze "koji je ciji..."
Kod mene covjek za*** vlast za 3 mill maraka..uhapsili ga osudili na 6mjeseci zavora i da mora vratiti drzavi 500 000KM ..pa daj ***te hocu i ja tako hapsite me odma moze i godina dana...ako ce mi ostati 2.5mill KM onda..i miran cist novac ne moze mi niko nista...ukrades TV i Laptop 2godine zatvora...
Sprdnja od sudstva i drzave
Nevinasce
Hrvati na aparatima!