Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dacemo mi Rvatima sta god, ko sto smo dali Crnogorcima Sutorinu koja je i dan danas na svim mapama sastavni dio BiH a Zlajin isprdak Komsic veli \'nemamo mi otvorenih pitanja sa C.G.\'
Most čija je jedina svrha nastavak agresije na BiH. HDZ il SDP, ista vnago
Umjesto da ti 400 miliona ulozite u privredu, vi bi ga potrosili na \"mostic\", pa stvarno niste normalni
ako nije rijeseno pitanje kako su onda zapeli za ona dva kamena mali veliki skolj vako nesto pa imaju hiljadu otoka i jos zapeli za dva kamena pohlepa sta li
Shvatio Miki da s mus.lijama nema dogovora. Muje su ko djeca kad uđu u dućan s igračkama, ja bi ovo, ja bi ono, e sad bi ono, a mehre i ono. Oni bi Ploče, oni bi zamjenu teritorija, oni bi veći izlaz na more, pa bi dali koridor, pa ne bi dali koridor, pa bi luku, pa ne bi most, ma sve bi oni... ...a na kraju će da dobiju ki.tu što realno i zaslužuju.
Vidim da ovi sto pisu komentare su neupuceni, zasto su hrvati naporni? Samo zele povezati svoj teritorij i prometno izolirani Peljesac i Korculu. Sutra kad budu u EU ( mi iz BiH cemo se nacekati a mozda nikad necemo ni uci) nemoraju izlaziti iz EU pa ponovno ulaziti da bi dosli do Dubrovnika a sve preko shengena. Ja ljetujem na Peljescu i stvarno me opterecuje tri puta prelaziti granicu i kad mi mahne rukom a kamoli kad me sljedece godine budu skenirali.
Nema problema, da se dogovorimo i ja mislim da je vama vise dogorilo nego nam, Evo fer prijedloga, Vi nama vratite Dubrovnik sa okolinom a mi vama Neum sa okolim i ustedjeli ste 400 miloina eura. Jel posteno?
znam sve al je bar nas i imamo izlaz na more nije to mala stvar al sta ces uvijek je malo al oni hoce povezivanje teritorija sto neiskoristiti to
@saz malo gladni?! mada je neuom po svom položaju klasična šupkovina.hrvati okolo razvili svu infrastrukturu luke,ceste a neum odsječen,nerazvijen i da ne govorim što mu se ne može ni prići bez prelaska granice
samo razmjena uglavnom sto se tice obale a gdje cemo dati zap. hercegovinu pa mi njih volimo ko bracu a bogami i nije mali dio to tako da nista od tog :)
ne dati im da naprave taj most. treba praviti dzamije u neumu. kupovati svaki komad zemlje dolje koji se moze kupiti.
pa fol je sto oni nece skutore - ko bi uzeo onakvu fasisoidnu seljadiju. da ih brukaju po svijetu? samo to diplomatski izbjegavaju reci.
To je teritorija BiH tako da bi se svi pitali. Mislim da je vise ovo hrvatima u interesu jer su tolko navalili imati kompaktnu teritoriju a nama malo vise obale neka daju. Uglavnom mislim da su malo gladni jer ionako imaju kompletnu obalu jadranskog mora.
@saz pa mislim da se ovi iz rs-a nebi bunili.
oni nama ono od neuma do Crne Gore, mi njima zapadnu Hercegovinu