Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini genocid počinjen u Hrvatskoj je bio nad Srbima u Drugom Svjetskom ratu. Tako da veće šanse ima kontra tužba Srbije protiv Hrvatske nego ova \"tužba Hrvatske za genocid\". Hrvati su totalno pogubili kompas. Očigledno ne znaju ni definiciju genocida.
niko nece priznati republiku sumsku.. sanjajte sumari!! smrt fasizmu!!
Genocidna Kartagena mora biti razorena!
Mr. Pupovac, ništa ne brinite, kad mi udarimo kontratužbu, Hrvatska će morati da prizna Republiku Srpsku Krajinu i da joj vrati oteto, a vjerovatno i da plaća ratne reparacije i Krajini i Srbiji. A možda čak i uspijemo poništiti sva proglašenja nezavisnosti i vratimo sve republike u SFRJ i JNA u kasarne.
G. Pupovac, nemate potrebe za brigama. Možda je ovo prilika da se, konačno neke stvari utvrde! Timovi vrhunskih pravnika i istoričara već odavno rade na prikupljanju mateijala za kontratužbu, pa će se i rat nastaviti u MSP (a vi znate da su srbi najbolji ratnici, ukoliko ne prodaju čistu pobjedu, kao što je to Sloba učinio 95.god)...
zaboravili pljackanje hrvatske i bosne od strane velikosrba.. traktorska kolona je bila duga.. sjetite se 92.. sve su pokrali sta su nasli.. ko ce to vratit nazad.. i naravno vukovar i ostala podrucja netreba nikada zaboravit.. pijani agresori su sve rusili sta su stigli.. sramota!!!!!! smrt fasizmu
Hrvati su krivi jer su se drznuli da se izvuku iz dominacije Beograda. Po našem shvatanju prava, Srbi su time imali legitimno pravo da kazne neposlušne korištenjem svih pa čak i krajnjih metoda. Ne razumijem, oko čega je ova tužba.
......zaboravili Vukovar i zlocine srba
Naprijed Hrvatska, unisti genocidne!
Samo tužba. Volio bih kad bi makar Hrvatska dobila spor, jer stranci nikada nisu bili naklonjeni Bosni, zato su i napravili onako idiotsku presudu. Ali Hrvati možda budu imali šanse, mada sumnjam jer bi to predstavljalo veliki problem za Evropljane, a oni se najviše boje problema.
opet si lek zaboravijo popit?
Podrska Hrvatskoj za tuzbu,TRAZIT da NACISTICKA bolesna kolektivna paranoja isplati i pravdom ko i parama sav svoj kolektivni srbizam!Svi su glasali i znali sta sve radilo po Hrvatskoj i BiH-i nacista milosevic i KOLEKTIVNO sutjeli nadajuci se velikoj naciji srbizma! Trazit svu odstetu nacistickoj srbiji dal Hrvati dal Bosnohercegovci! Pocelo je u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici!Don\'t forget!BiH4EVER!
DOSTA vise nacistickog srbizma i hegemonije genocid tvorevine! HOCEMO SANKCIJE i jednostavno ukidanje te SRAMNE NACISTICKE genocid tvorevine! HOCEMO demokraciju i slobodu!Smrt fasizmu sloboda narodu! BiH4EVER!