Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan ja bi za svoju buduću bebacu ruku u vatru stavio ali na nju ne bi dao Metak je jeftin ja ovakve budale,streljati samo nema druge čuj pokušali je zapaliti ja bi njih stavio u jedno 7 traktorskih guma zavezao i popio benzinom gume i zapalio ,pa bi vidjeli kako gori
polio
Hm, majku mu, zalivati ili polivati... Valjda je polivati benzinom....
Male su ovo kazne. Ovi su poremeceni, to je ocigledno.
Ovo su previše blage kazne za monstruozno djelo koje su htjeli počiniti.
Zavezao bi ih za drvo, doveo 1000 ljudi, popeo bi ih na platformu i rekao im da vrše nuždu na njih, nebitno mala - velika! Mjesec dana kontantno. Na kraju bi doveo najbolje strijelce na svijetu da ih gađaju ali da ih maše, pa ako ih koja strijela slučajno pogodi, jebi ga!
najvise mi je zao sto kod nas "civiliziranih" nema one "oko za oko, zub za zub"
O ... :((((