Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali kako, hrvatska je zapad, oni su jedinstveni nemaju rezervate i entitete, pa im opet ne ide?
HDZ su ustase Vuco, gice, Mamici lopovluk u drustvenim firmama prica o Blajburgu i ostale nepotrebne teme, a SDP vodi pravu EU politiku.
...baš me čudi da propali žbir želi privatizovati sigurnosni aparat.
i
http://www.jutarnji.hr/najgori-granicni-prijelaz-u--hrvatskoj-drzavljani-bih---cekamo--satima--a-vasi-policajci-nas-vrijedaju---pitaju-jesmo-li-turisti-ili-teroristi--sto-ima--u-siriji--psuju-nam-majku-bosansku----/1520844/
@yolo dobro! e sad neka se javi neko ko je ikakvu neprijatnost-provokaciju dozivio na granici sa srbijom
@yolo samo sam htio da kazem da smeca ima svugdje kao i da u srbiji def gotive bosance sigurno vise nego u hr, ali da ima smeca? ima!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDP ❤❤❤❤❤ most me 4azocarao
Ako SDP kaze da ce se raspasti onda je to 100% haha
HDZ pravi ponovo seljakluk od Hrvatske, Milanovic je bio gospodin sa EU standardima
I treba se onakva vlada raspasti