Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karte na pregled ili pucam
Vis u karte! Ovo je pi*ka, kontrola vam materina! :D
čim mu pokažu pušku, putnik če: Ko bre nema para, daj pet karata
Pa nije ti ovo srbija brate.
tovariš, pa nije taj čuveni film bio snimljen u Sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U autobusu se ne možeš švercati jer otvori prva vrata i gleda, na početku je bilo problema, ljudi bi nagrnuli odjednom, ali sad više ne, svi se poredaju, stoje mirno jedno iza drugoga, cvikaju kartu i nema problema, u tramvajima se može švercati, a kad dođe kontrola ili daju osobnu ili izađu vani, i tu se ne sjećam nekih skandala ili problema. Čitajući forume i društvene mreže čovjek bi rekao da ima svega, većinom su tu pretjerivanja i izmišljanja, nekulturnosti s obje strane ima, ali to je sve zanemarivo.
Zet je ozbiljna državna firma koja vodi cijeli grad Zagreb od tramvaja do autobusa.karte nisu jeftine i svi moramo imati kartice dok oni hodaju s apartima za ocitovanje istih.karte su rijetkos...a odmah od kontrolora dobijes racun s kaznom od 70 eura ako nemas kartu ili karticu i sve je manje putnika koji se svercaju jer Zagreb ima sve nove tramvaje,svaki autobus je novi, svaka stanica ima semafor kada dolazi tramvaj ili bus i sve je povezano s internetom. Zagreb ima "moderan" prijevoz koji grad naplaćuje....hocu reci da je puno para uloženo i nema zajebancije.
Pa kad se provozas njihovim tramvajem i nasim sve ti bude jasno!
pa kupte ga
Trebalo bi i postarima dat oruzije.
slažem se. njima avlijaneri svaki put guzove oderu, il iskaču kroz prozor gologuzi.
hahahaha koji debilizam tito dragi ! Daj onda i prodavacicama po prodavnicama i trafikama da se mogu od pljacki odbraniti
znaš koliko ih bude pretučeno od huligana, pogotovo u noćnim satima. ljudima dopizdilo. policiji su uvijek dojavi kad je već sve gotovo. svaki drugi vozač ima šljivu na oku, bilo da vozi bus il trandžu.
Pa riješenje da nose utoke ? Hahahahahahs Debilizam svakako . A to za vozače , što se mješa u naplatu , neka samo vozi otvara,zatvara vrata i ako neko neće da plati šta on ima sa tim . samo kaže dobar dan i nastavi voziti ! Sa budalama treba kulturno oni su elergični na to .
Tko im je kriv što su pali na prijemnom za drotove.
Pa nek nadju sposobne kontrolore. Cuj oruzjem medju putnike.
Pa valjda znas na sta mislis kad kazem sposobne kontrlolore. Pa nek frajko skupi muda pa napadne nekog takvog. Upotreba pistolja na javnim mestima ima pravo samo policija. Jako su suzena ovlastenja i zastitarima kad cuvaju banke.