Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"izgubio nadzor nad vozilom" wtfff klixe kakav je ovo rjecnik nazdor??? cime se vozilo nadzire kamerama?!?!?!?!?
fura ga pun gas, zao mi djevojcica, trebao je konj poginuti...
bog zna se desavalo u tome autu lol
Eto moji trkaci. Vozac ce ostatak svojih godina nositi na savjesti zivote dvoje djevojaka koje su tek pocele zivjeti.. Pamet u glavu, najgora moguca kazna je ziviti u saznanju da si oduzeo neciji zivot svojom budalastinom.
Mozda ce izgledati bahato ali sta 15-godisnjakinje rade u 4 ujutro van? Svadba, nocni provod ili nesto trece? Sjedanje u auto sa pijanim nadobudnim spermonjama od dvadesetak godina!
@ Gorstak To Mirzeta iz Prijedora ne želi da shvati. Toliko je glupa jer misli samo o sebi... Mamicu li joj u kokošinjcu...!
Te slike prikazivat u autoskolama...a kazneni zakon mijenjat i nazvat pravim imenom: izazivanje prometne nesrece sa smrtnom posljedicom(max 9god) - - -> u ubojstvo prvog stupnja(max.40god)...samo budala i s namjerom moze da se vozi 150km/h minimalno u 4h ujutro...
Velika tuga!