Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisli u Kongo da usvoje Djecu kao nema sirocadi u Hrvatskoj nego daj malo Egzotike da se ima o cemu pricat da budu u Trendu !
Niko neće da kaže pravu istinu,koliko je plaćeno ovo oslobađanje?! Najbolje zna Hrvatska,jer djeca iz Konga,koja su usvojena u Zambiji u stvari nikako nisu trebala niti mogla biti usvojena!!?
ma mislili na foru biznis neki pokrenut pa se zeznuli,ma u ovo je umijesan i sami vrh sigurno pa su zato oslobodjeni
Bolje iz konga nego li iz hercegovine😅
Djeca su blago svake države.
Što ne napišete da se radi o kcerki jednog našeg akademika? I da im ovo nije prva avantura u afriku? Više mi na ulici saznamo no vi novinari.
bio je slucaj kada je amerikanac milioner usvio zensko dijete iz rusije, u jednom hotelu u diznilendu je sve snimljeno ocemu se tu radi.. ovo je glupost vako nesto dopustati, znam da zapadnajci mogu usvajati i djecu iz bih, ja bih to zabranio jer nikad neznas ocemu je rjec.
I ja zelim rat zaboravit, al mi ne polazi za rukom.
Otmica a došli sa djecom
Kako god bilo,nisu to čista posla,a sigurno ih nisu pustili na lijepe oči!!
Zambija asocira na rijec nedodjija. I odes tamo bejgi'.
Sta veli na ovo Pernar🤣🤣🤣🤣🤣🤣
E taman neka su vas malo izdriblali, nasli se pametni put Zambije ici djecu usvajat
Cito sam o ovome , zena koja je postala muskarac ide u Afriku kupit djecu u drzavu de je to zabranjeno. Na njihovu srecu pa im je Hrvatska podmitila da ih puste inace tamo ljudi kamenuju ove trans bolesnike na licu mjesta. Boze pomozi ovoj djeci i kazni onoga ko ih je dao zeni sa bradom...
Nisu mogli usvojiti djecu u Hr. Ponekad mi ovakvih i nije zao kada se smucaju po vukojebinama