Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I..? Šta je tu sporno? Istu \"strategiju\" je sprovodio i Alija Izetbegović u Sarajevu sve zarad \"viših\" ciljeva. Fino je čovjek glasno i jasno rekao \"Rata neće biti, za rat su potrebne dvije strane\". Ja bio naivan i povjerovao da nema te druge strane... ko mi je kriv.. :(
Nedaj se Zovko - neka istina izadje na svjetlost dana o krivoustome.
Nista neocekivano, osovina tudjman-susak je vec imala \"grandiozni plan\" u to vrijeme, zato je oruzje umjesto u vukovar stiglo u hercegovinu...dalje znamo kako se stvar odvijala, najvecu cijenu tudjmanovog lutanja bespucima povijesne zbiljnosti na koncu ce platiti hrvati... i treba napokon da popuse hdz-ovci kako bi racun dosao na svoje pa da ovi kukurikovci zavale suskove sljedbenike kao sto su oni svojedobno zavalili bosanske hrvate u svojim ingenioznim politicko vojnim talovima.
ja sam najveći šuppak od cijelog hrvatskog puĆanstva
vec je na sudenju milosevicu mustafa combić priznao kako su namontirali taj snimak nista senzacionalno
pa sta. kod nas je jos gore. prodo je i alija srebrenicu i 8000 dusa za 3 dana, pa njegova loza jos uvijek vlada i niko ni o tom ne smije nista pisnuti.
Jah..