Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sonji Biserko i Natasi Kandic HVALA sto brinu o nasem preljepom zelenom rezervatu. Osjecajmo se na nasem eko-tlu ko americki Indijanci, jer nam je to nasa borba dala :))) BiH4EVER ON 24% OF TERRITORY OF something, I hope!
@To jel ti to buncas nebuloze?
Drzi se predcijednice...Radovane mi te volimo....samo smo se branili Islamske Bosne....hvala Raso sad barem imamo drzavu i ponosni smo na Republiku Srpsku
Svaka cast Biserka jedna od zena kojoj bi trebalo dat nobelovu nagradu za mir ko i Natasi Kandic! Sve u svemu sve zrtve ratnog krvolocnog zlocinca karadzica cekaju pesudu i to sto prije a ne da krvolocnik crkne prije tog! BiH4EVER!
Biserko, dodji malo u BiH da vidis kako se bosnje suoacavaju sa prosloscu!. A tek sto se zalazu za multietnicnost...