Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće kmečanja.
IDEMO VOJO DO POBIJEDE !!!! https://www.youtube.com/watch?v=gbCXB648G0o
У нама живи име и сија звезда сјајна разбија таму, страх разгони име му није тајна То је Воја, Воја Шешељ То је Воја Шешељ
@kolač SPREMAN SAM DA POLOŽIM ŽIVOT ZA VOJU AKO TREBA !!! BAGRO JEDNA SMRDLJIVA... SMRT VUČIĆU BREEEEEEEE SAMO PROBAJTE DA GA PRIVEDETE PAŠĆE KRV !!!!!!!
Vojvoda Seselj i njegov cetnicki pokret, te Vuk Draskovic i SPO (Srpski pokret obnove) su prvi koji su na prostorima bivse Jugoslavije bez ustezanja poceli mahati ratnim zastavama i jedno su od odgovornijih za "junastvo" srpskih dobrovoljaca u Hrvatskoj i, posebno, BiH. Da je, zbilja, "Boze pravde" (kao sto nije) - smrt lomacom.
@Wolfskin Kad "nas" istina zulja, "mi" jednostavno "uvedemo" istinu srpsku. I stvar je apsolvirana. A u znak pruzanja ruke Bosni i Bosnjacima, "mi" velikodusno rehabilitujemo Drazu Mihajlovica. Iako je Drina od Foce, tj. focanskog zeljeznickog mosta crvena tekla... Ili...nakon sto je Bosna silovana, paljena i ponizavana po konc. logorima, "mi" filozofiramo o mrznji drugih, fasizmu sviju izuzev "nas", cak i, kakvog li licemjerstva, optuzujemo nase zrtve Bosnjake za npr. "islamski terorizam"... Takvi smo mi, Srbi. Zato nas i svrbi.
šešelj je najobičniji cirkusant, apsolutno bezopasna figura, i toga su zapadnjaci svjesni. s druge strane, okupili su se dveri i dss u otvoreno evroskeptičnu i prorusku koaliciju, samim tim postali i jedina suštinska opozicija vlasti, sa pristojnim šansama da postanu treća opcija po snazi. i sad hag namjerno tempira presudu petnaest dana prije izbora, da bi šešelj pokupio sve desničarske glasove na talasu inata i ogorčenosti koji će nastupiti kod desničarskih glasača. time dobijaju bezopasnog cirkusanta šešelja, a sklanjaju ispod cenzusa one od kojih stvarno zaziru, prorusku opciju.
o đe si kolega? opet novi profil? :)) izgleda sve sami četnici u redakciji, čim te stalno banuju :))
pVesuda.....
Legenda
Za kaznu mu u celiji treba pustati snimke njegovih govora... Umro bi za mjesec...