Pred kosovskim Parlamentom
0
Haradinaj: Spreman sam na saradnju sa svima
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbima jedino jos ostalo da pale zastave .... ahahah ...dno-dna.
BBI 2013
samo vi iz muke pisite takve komentare jer zaista cste beda stisnuta na nekih 23%i gubitnici ostavljaju nerealne komentare ebovas Gotovina IHaradinaj beda trci bedi a za mene je vest sto i uvek govorim SRBiMA SMESITESE I EKONOMSKI JACAJTE prvi potez muslimancici moraju SRpsko gorivo da toce a ako necete vi na magarca pa jahaj sa vasim haradinaj dovedite sve Sipce nek sa popiske u BOSANSKI TANK MOZDA CE UPALITI !BRAVO SRBIJO DOBRO IH EBES NEMA TU HAGA NISTA DAVAM POMOGNE !!
Trebate ojačati Kosovo i Albaniju tako da u sljedećem ratu zapalite Srbiju, da se miris srba osijeti do Austrije, hvala..