Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamo srece
Kada ste toliko bistri i pametni da vam je glavna prepreka i smatnja Holandija ,da bih nastavili normalno zivjti i time bih,resili sve problema zasto onda na promenite ime [ Srbija]-neka joj novi naziv bude popularno HOLANDIJA] kako vas ubuduce nabih niko mogao UCJENJIVATI niukome slucaju.JEL vi bijedo ;gledate i ocekujete od jednog obicnog-prostog covjeka Brammertza sta ce on da kaze kao da je on,BOG ili boziji sin DJizus.Odma se vidi da niste niko i nista,cak i djeca u djecijem VRTICU prepoznaju kada im VASPITAC kaze nasto dobro,a kad glupo / PA ga nece poslusati u glupim stavovima,a vi u svojoj politici sve GLUPOSTI sebi uzimate sa radoscu i velikom odusevljenoscu,SRAMNO i SRAMOTNO!!!!!!
Kako si ti \"informacija\" pametan, postedi nas svojih komentara!
Po logici ocekivanja,Hadzica treba traziti kod Ambasadora Saudiske Arabije. Vidim da je njihova Dzamija merodavna za odlazak na \"hadziluk\" pa mislim Hadz-ic ce zeleti da obnovi Hadziluk!
eh ovog ljajica, sandzackog tihica, bosnjackog izdajice. haj\' ljajicu idi se igraj sa ugljaninom ko ce se vise uvuci tadicu i kostunici u dupe. kome samo budu virile pertle iz dupeta, taj je pobjednik.
Koji bezobrazluuuk!!! Ma nemojete se ni truditi, kad budu na izmaku snage i pred kraj zivota, kada ne budu nikome valjali-predajte ih. E ondacete ispasti heroji koji su za istinu i pravdu, i koji ce tada ispuniti uslov ( od kojeg cete imati koristi vi i oni kojima je to izrucenje nije u koristi) za EU...
SAMO JOŠ BUDALE U OVO VJERUJU
Hahahahhahahahaaaaaa
Pa, kako znaju do kada kad ne znaju gdje su?!
Pitanje za Ljajica: Do kraja KOJE godine?
Nikad se to nece desit ! nazalost
Naravno da se ne mogu skrivati vjecno. Ali mogu umrijeti i ostati bez presude! Kako glupo razmisljanje ljajicu
ljljicu ne rise, isto ponavljas ko papagaj svake godine!