Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo glave ako Srbi ne udju prije nas u EU, i Crna gora ce...ostat cemo sa Albancima, kao najveca govna....al nisu nam Srbi iz rs-a krivi, nego miii, Bosnjaci iz Federacije koji neamo grama mozga
Nigdje oni nece lave, zivi bili pa vidili
albanci su već u nato savezu, tako da su u prednosti.. BiH ima prednost nad makedonijom,moldavijom i kosovom, možda i ukrajinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma nema što, u EU samo med i mlijeko teku. Navalite Srbi dok još ima meda i mlijeka. Vidite kako su Slovenija i RH prosperirale i procvjetale nakon ulaska u EU. Navalite jer je EU raj na zemlji.
Rolfo pogriješio si adresu. Ja pripadam ovoj drugoj, kako ti kažeš, "ustaškoj strani". A i polupismen može iščitati ironiju u mom komentaru.
Znamo mi šta je EU,pa vidimo po Bugarima i Rumunima,ništa nisu bolji od nas,a već su 8g. članice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast Srbiji, lider na balkanu. Srbija dominira a EU je uz nju. Klanjam im se!!!
......srbija će u eu onda kada to hrvatska kaže... i to doslovno............bez hr suglasnosti neće se ni pregovori otvoriti, pa vi vidite kako čete.......
Ulaze Srbi prije u EU sigurno :) pa logicki sengen ukidanje je prvo Srbima bilo pa poslje BIH nakon sto su se Srbi iz RS pobunili Dodiku pa i on skontao da ce problema imati a i ovi nasi nesposobni politicari i onda brzinski ispunili sta treba da i mi dobije Sengen.. tako da 99% prvo Srbija pa CG .. na kraju mi seljaci ko nam je kriv pod seljaci racunam sve Bosance i Hercegovce racunajuci i ove "velike Srbe" iz RS koji se smatraju Srbima a ne Bosancima... htjeli to ili ne priznati mi smo svi u istim govnima i smatraju nas istim glupim Bosancima :) Haj sada pozdrav
....a šta ti znači ulazak u schengenski prostor......jedino ti nestaju unutarnje granice između zemalja članica........ za građane je bit je postati punopravni član eu......uživati u slobodi kretanja........
Europska Komisija će u idućem potezu prihvatiti Srbiju i BiH u EU. To znači da Srbija ne može ući prije BiH u EU i obrnuto. Srbija je zadužena da garancije stabilnosti u BiH, zašto mislite da se Vučić onoliko ulizuje BiH? Vuk dlaku mijenja ali čud nikada. Srbija je ovisna o BiH. I dok god to ovi pravoslavci iz BiH ne skontaju i Srbija će biti na koljenima. Dodik šteti najviše servima i Srbiji.
Zamisli, nisam. Ja vam rekoh a živi bili pa vidjeli. Zar ne vidiš da Vučko liže pakšu zapadu, EU, BiH a ne baš bratskoj Rusiji. Zašto kmeči kod EU kao ugroženo derište zbog spora sa Hrvatima? Zašto se lijepo ne prikloni u zajednicu sa Rusima, oni savez i ti fazoni? Ne može, jer od Rusa je dobio racku kao i Dodick. Zna se gdje servi izlaze, na zapad a ne u Rusiju. A ovamo šuplje o tome koja ste sila. Hahaha da vam se po čitav dan čovjek smije. :)
EU stižemo!!!
Aha, bez BiH svakako ne. To ti garantiram.
Aha, bez BiH svakako ne. To ti garantiram.
ahihihihihihihihihi http://www.rtvbn.com/359488/Dodik-rekao-Zlato-cu-pokloniti-unuku
nosi moj pečat na usnama, mada nije podobno, varaj me slobodno :-D Aleksa Zokiju
A šta će vojvoda reći na to? ahihihih.