Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ste isto govorili za Sloveniju, pa za Makedoniju, Hrvatsku i Bosnu... i naravno sada za Kosovo, pa cete akoBog da i za Sandzak i Vojvodinu... E moja srbadijo.. jel vam to krivo sto vam se zlo vraca, al na pravedan nacin. Uvijek cete biti u govnima sve dok ne odete u nebesa!
A na nebesima ih ceka jos gore PAKAO!!!
Bosna i Hercegovina priznala Kosovo usmeno uskoro i pismeno!!
Ko zna gdje je \'ovo\' ima od mene lizalo.
Akcija \"američki sateliti\" se nastavlja i ove godine. Međutim za razliku od prethodnih godina izbor satelita je sve jadniji. Gvineja Bisao! Tamo je stanje gore i od onog na Kosovu. Pecoli im udijelio nešto novca i oni priznali neku teritoriju za koju nemaju pojma ni gdje se nalazi! Takve države nakon određenog vremena prve poližu to što su uradile!
Ove godine? Vijest od 13. januara? Valjda mislite po pravnoslavnom kalendaru xD
Siptari vi ste jedini muslimani sto volite i slavite fasite amerikance koji pob.ise pola muslimanskog sveta. Vi se uzdate u njih a jos malo pa ce i oni na koljena. Pa jel vama opste jasno sta ce vama oni povampireni vlasi uradit kad vas uhvate u ruke! A mislim da nema coveka koji bi reko da niste zasluzili.
jeste li se odlučili, je li BisaO ili BisaU, je li veliko B ili malo u Bisao? Ili morate malo da se konsultujete s pravopisom budući da to niste kako treba naučili kad se uči, u četvrtom osnovne.
Lažna država Kosovo nema šanse da preživi. Nema šanse. Ovo malo što se koprcaju i drče je kratkog daha, Zapad je već na aparatima.... još malo i kraj.
Dokaz da ta priznanja \" ne piju vode\" jeste to sto je Palestinu (sa granicama prije izraelske okupacije \'65. priznalo oko 105 drzava, a opet nigdje drzave ni palestine...
Ma priznato je Kosovo prije 25 godina.