Komentari (552)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.Daytonska BiH nikad nije bila zamisljena da traje ovako dugo/s tim pravnim uredjenjem 2.Normalno da zena radi u interesu RH i Hrvata u BiH na prvom mjestu, onda idu svi ostali 3.Zna zena gdje se lobira, u Bruxellu i USA-u, ne ovdje na klixu 4.Kao sto i Kosovo ode bez ispaljenog metka uz kmecanja slicna ovima i na njihovim portalima, tako gazde mogu odlucit sudbinu BiH kakvu god zele
Premijer Srbije i predsjednica Hrvatske odlucuju o Bosni i Hercegovini? Ooo jadna majko! A ti Bakire vodi brigu o tome kako je SDA osvojila najveci broj glasova u 21. vijeku. J*bo ti pas mater!
@azem ako...
@azem to je nesto kao konstatacija da je voda mokra...
Pitanje je trenutka kada ce Hrvatska vojska uci u "HercegBosnu" kao sto su usli u Knin
Navijam za tebe...
Ova ustaskinja vjerovatno hoce da izlobira treci entitet za tkz. Hrvate.
Sto ova uzima zalet nece stat zadugo...
Lešinari ponovo oblijeću. Mora da se nešto kuha u Briselu ili Vašingtonu?
najbolje joj je da se pozabavi hrvatskom i svojim problemima, neka ostavi bosnu i dejton, da se mi sami dogovorimo, od kako svi brinu za nas, mi se ovdje sjebasmo i raselismo
Bome vam ga stara koka dobro zavlači.
Ni Banja Luka joj nije mrska. Pazi da ga tebi nezavuče!
I sad nek neko kaže da Vučko nije korektan prema BiH
Ma, korektan u tri lijepe! Sve dok jedno misli, drugo priča, a treče radi, kao i spomenuta dama - i on je fuj!
Hoće hanuma dio Bosne!
@FNM - njoj je dragan pokazao mapu Tuđman Milošeić i to joj je leglo. Što će reči, gdje je i jedan Hrvat - to je hrvatska teritorija! Dragan je to rekao i u Stocu! No, nemere - večina se ne slaže!
Ovi narodi su nesposobni da vladaju sobom a po njoj treba da vladaju i drugim.
Hrvatska je nastala na idejama USTAŠTVA,prvobitno FRANKOVACA! Plan broj jedan je bio očistiti maticu od Srba...to je uspješno izvedeno tokom WW2,uz podršku KLERA, uz podršku CVIJEĆA, koje je u dobroj mjeri iskorišteno...E SADA JE DOŠAO RED NA BIH JER JE ONA BILA SASTAVNI DIO NDH...UJKANI IMAJU PLAN,UJKANI OSTVARUJU PLAN,UJKANI NE ODUSTAJU OD PLANA!!
Pa iskreno kad bi morali izabrat izmedzu dva zla (Velika Srbija I NDH) mi bi izabrali onop manje - NDH. Uglavnom Srpska nece bit nikad, pa makar se zastava NDH viorila na Drini a I preko nje (Sandzak) Problem na ovim prostorima su oni koji nisu Srbi ali se izjasnjavaju kao oni....
@Nocna Straza Ajde cvjeticu odjebi u skokovima. Vec sada je polovina srpska,tako da mozes da se jedes,a to da ti je NDH draza,pa nepotrebno je komentarisati. Jedini pravi Srbi smrdo i jesu ovi preko Drine,bas kao sto su i jedine prave poturice,ove preko Drine. Pozdrav za tebe daleki rodjace!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jadnali si Bosno sa ovakvim susjedima i komsijama. Sa nasim pasama i lopovima od nekoliko milijardi eura.Bosnjackim politicarima koji nemogu da pretegnu dalje od opstine centar.Kako stari izdajnik tako mladi ridjobradi mafijas,zele svoj tor gdjebi suverno vladali.Gradjani BiH neka vam je dragi allah pomogne.
Jadnali si Bosno sa ovakvim susjedima i komsijama. Sa nasim pasama i lopovima od nekoliko milijardi eura.Bosnjackim politicarima koji nemogu da pretegnu dalje od opstine centar.Kako stari izdajnik tako mladi ridjobradi mafijas,zele svoj tor gdjebi suverno vladali.Gradjani BiH neka vam je dragi allah pomogne.
kakvi su ti konstutivni narodi, sta je to? I 3 predsjednika, svaki od 3 naroda mora biti, i onda se 'rotiraju', i to je kao 'demokratija' onda. Sta su ti u Dejtonu pusili, dobar weed, neki iz Meksika od kartela onih svjez. Sta je s ostalim, Kinezima, Romani, ostali, otpisani, nista. AL demokratija. I sta cu ja, ja sam Budist Bosanac, nemam prava u rodjenoj zemlji. Kako moze EU uopste da BOsnu i 'razmatra'? Ne kontam.
Pa hajde hrvatice daj jami federaciju i vodi nas u EU. Jebemu vise....
Ona da vas vodi? Pa vi niste normalni. Imate vi svoje političare: Milorada, Baketa, Čovketa i Babu.
@kiksi11 bolje da ona vodi ono sto ostane ovdje: starci i nesposobni. Ostali ce svi otici u Evropu i biti joj zahvalni vise nego ikome.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)