Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve vise srbadije nema novca da plati psihijatra pa dolazi lijeciti svje komplexe na sa-x. sto ne prodaju ono nasljedstvo po anatoliji sto su im pradjedovi (janjicari) ostavili.rodbine 80% ovih sto su ih turci doveli za sobom da obradjuju opustjelu bosansku zemlju, daju trecinu i nevinost svojih djevojcica ima rodbine po anatoliji. i pored svih tih komplexa nisu 1992 uspijeli da uniste bosnjake i sto je jos gore nisu uspijeli da odvoje 70% bosne i pripoje srbiji tako da moraju jos jednom ratovati a prica semedju njima da nema vise jna. srbadijo pozdrav od pretis.ba igman.co.ba
za ove pripadnike orthodox crkve samo jedna novina (za njih) muslimani se \"kupaju\" 5 puta na dan za vasu informaciju, svaki put prije \"obracanja bogu\", znaci da nisu lojavi :) p.s. ja nisam vjernik ja sam ateist svakako tako da nema potrebe da mi psujes majku balijsku itd i ustashku :)
Dabogda im sve izgorilo
Ovo je zapalila poturicka stoka koja se klanja vasljivom alahu i njegovom kopiletu muhamedu
Koliko znam na taj deo obale puno njih dolaze lojave POturice pa ....
Ja mislim da nema vecih terorista od krivoslovnih tipa tebe. Genocidno smece evropsko.
NISI TI \" konj \" TI SI MAGARAC
Ovo je zapalio reis ceric, internacionalni pedofil i terorista, uz svesrdfnu pomoc copora njegove smrdljive sekte
Pravoslavna Al Quaida u akciji!