Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je super stvar i ja to podržavam !!! SLOBODAAA
Na toj paradi je najmanje pedera iz RH vecinom su to iz okolnih zemalja SLO;BIH;RS,CG,itd domaci pedercici se boje doci da ih neko nevidi.
Tri hiljade nenormalnih????
pa kako to? zar ih nisu ust.aske zvijeri potrgale zubima u zagrebu, gdje su tekle rijeke krvi? takav sam dojam stekao o hrvatima prethodnih dana na ovom portalu :) ima nas i normalnih, nismo svi divljaci
Bogami bosnjaci sada cete i vi morati pederi postati, Lagumdzija ce u ime saradnje sa HDZom morati organizovati paradu ponosa, pa ipak bolje i drzava za majmuna nego drzava za vehabije.
SLOBODA GEY POPULACIJI I SARAJEVU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedino možete da gledate kako je lijepo na paradama u EU. Možete nekad krijući staviti šareni šal na drvo ispred Ekonomije, ispisat dva, tri grafita ( dok vas neko ne vidi). Ali o Pride-u u Sarajevu možete samo maštati. Stvarno nemam ništa protiv homosexualnosti, ali protiv ovakvih skupova imam svega od napalma, molotova, kamena, luka i strijele itd itd..
LJUBI LJUBI PEDERA
Treba im ovdje dovesti Veh.B.I. da se malo zabave posoliej djume :)
Ma ne bih vam dao dao da usvajaju djecu i tacka.. Ako ga mogu sami sebi roditi, nek izvole!
LJUBI LJUBI PEDERA . P.i.p.o - PEDER I PO
čekam vas na raskrsnici
zelimo gey paradu i u sarajevu - nek svijet vidi da smo i mi civilizovani
svaka cast. daleko je europa od klerofasisticke, seljacke i zatucane BiH
oces u eu pusti pedere da paradiraju, ako neces, eu ti zalupi vrata ispred nosa i kaze da ne ispoljavas uslove, zbog ugrozenosti ljudskih prava i dovidenja. pa ti sad biraj.