Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam zbog cega promociju svog seksualnog opredjeljenja moraju apsolutno oraganizovati tamo gdje znaju unaprijed da nisu dobro dosli, bar za vecinu stanovnistva, i da postoje sanse da lose prodzu. Balkan je jos po pitanju homoseksualaca ekstremno notolerantan, i ja mislim da ce pocekati jos bar 50 godina da bi se mogli osijecati kao u Mykonos\'u u Grckoj.
Bas sam pogledao taj video na YouTube gaypride tamo u beogradu 2001, i prvo sto sam zapazio to je sajkace i kokarde sa naravno crnim zastavama i mrtvackim glavama...itd, uglavnom imao sam osijecaj da ti cetnic idu u ratni pohod, njih 20 na jednog jadnika, ili njih 50 na jednu jadnicu, odma me je podsjetilo na 92 tako da mi se zgadilo i nisam ni gledao do karaj. Ako vec ta skupina nesto konta organizovati u Sarajevu, ja licno bi volio da prodze bez takvog primitivizma kao u beogradu, bez ikakvih vrijedzanja, napada i slicno, ali to neznaci da prihvatam kolone sarenih zastava i balona kroz ulice Sarajeva. I hipici su bili odbaceni od naroda pa su svoje manifestacije odrzavali van gradova, to jeste u sumama i na poljanama (Woodstock), a fala bogu suma i travnjaka van Sarajeva ima po prilicno, pa neka izvole, neka tamo organizuju svaki vikend ako im treba provoda.
nadam se da ce ih tamo bolje primiti nego u bosanskom teheranu. Ja i zaostale srbe,hrvate i druge smatram vehabijama. Ne znam samo koji bolesnik moze homosexualizam da smatra bolescu, da mi je samo vas vidjeti da vam je rodjeno dijete homosexualac,primitivci jedni,ili bi promjenili misljenje ili bi napravili najvecu idiotsku glupost-odrekli se rodjenog djeteta zbog njegove sexualne orijentacije,e TO je bolesno...kad ce neko izjaviti da je bolesno biti bombas samoubojica npr?
Na nasoj napacenoj teritoriji Juge, mi imamo Vehabose na sve strane. Crkvama i dzamiji je mesto gde je bilo pod komunizmom. Pogledajte na Blicu\' pod hronika,snimak kako lece ovisnike od droge u Manastiru crna reka. O da, ako ce oni da organizuju gej paradu, hajmo mi da organizujemo strait paradu pa da se hvatamo na sred ulice.
I tako dan za danom pred kockasitm ekranom ...
GAY IS OK, JER JA, AKADEMIK, GA VOLIM PRIMITI U PAKASH ALI MI JE GLABANJE IPAK SLADJE VELIKIM SLOVIMA PISHEM JER VOLIM DA PRIMIM VELIKOG IAKO MI JE MOZAK MALI ALI NEMA KAZU DA OD GLABANJA RASTE TAKO DA SE NE BRINEM PUNO AKO IMA NEKO DA HOCE DA MI GA SHUKNE NEK OSTAVI PORUKU OVDE
Koga boli briga sto oni puše tuki, sto im treba parada za to? Trebaju li heterosexualci imati svoju paradu?
Parade prave da bi bili akceptirani i da ih se ne progoni, da se javno prizna da je tako, i u skladu s tim, zakoni naprave takvi da i njih zastite.
Hitler je bio peder, je li tako? Ljudi, znate li vi osnove logike: ako p onda q? Pa, ako je: 1. Hitler = veoma zao \"covjek\" 2. Hitler = peder = Peder je veoma \"zao\" covjek.... Sad, zamislite koliko malih \"hitlercica\" se krije u pederima? Samo, to su neki moderni i sve sto je normalno njima nece biti. Dakle, za njih je normalno da se sexaju sa kim stignu; da ih seksa ko stigne; ... PEDERIZAM i svi silni termini svode se na jedno: BOLEST! Eto, Caps Lock neka Dante vidi.. Osim toga, dante je obicna pedercina i koristi metod \"napad kao najbolja odbrana\"... Jadni ste mi vi. UVRNUTI ste i dobro rekose na nekim komentarim: CRVI! HITLER=PEDER=CRV... = SVI PEDERI I NJIMA SLICNI = CRVI
Moze li mi molim vas neko objasniti zasto ljude koji ne pripadaju heteroseskualnoj grupi treba unistiti ili lijeciti?! Nemoj te mi sada sa Adam i Eva ili Adem i Hava i sa Bogom te stvari da argumentirate, jer i sami znate da je to ludost. I ako Homoseskualce je Bog stvorio ili ne, onda ce oni pred Bogom da odgovaraju za svoj grijeh a vi sebi uzimate pravo i presudjujete u ime boga!!! To znaci da ste vi Bog! Jeli to vasa religija dopusta?! Vi znate da je u sve i jednoj religiji ubistvo najveci grijeh koji mozes uciniti. Cekam na argumente i objasnjenje. Hvala unaprijed
@nije bolest \"Ne smetaju nikom, pa sto bi ih ko pokusavao lijeciti? Dajte, molim vas! Pustite vi njih da mirno zive u svojoj privatnosti, ni vi ne bi volili da vam neko zaviruje u spavacu sobu.\" CUJ NE SMETAJU NAM ili DA ZIVE U SVOJOJ PRIVATNOSTI, niko im to ne osporava ali sto se moraju na ovaj nacin promovisati. Sto moraju praviti parade...Izopacenosti je bilo uvijek i uvijek ce biti ali ne mora se javno prikazivati.
Najbolji su mi ovi sto su protiv pedera, a lijepo im vidjet 2 zenske kako se odradjuju. Kako ste samo gloooopi
Adam & Eve, not Adam & Steve, valjda je to osnovni princip covjecanstva i kako je prirodno. Slazem se da treba pomoci jadnicima, al trebaju ti jadnici prvo prihvatiti da su bolesni, a ne dicit se time i sto je gore naglasavati to i djeci prikazivati kao \'to je u redu\'. Pa gdje cemo zavrsiti
koji ku*ac promovisu svoju bolest? svi traze lijek za pojedine bolesti, jedino oni promovisu, fuj!
I ako mislite u EU, morate ih akceptirati, sad ili kasnije. A vi izaberite sami.