Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čedo eppo te taj uzor al za sve što ti radiš bravo čedomire jovanoviću bravo
Pa, ako daje 5 miliona samo za tv, gdje su onda jos silni tjelohranitelji, dzipovi, kuce, stanovi...odakle placate, mame vam ga spalim, dok se narod pati, sram vas i stid bilo Boga i naroda, dabogda u paklu gorili, i vi i vasi najmiliji i oni do kojih vam je najvise stalo, u crkvi vas treba proklinjati, sto kazu, kleti i u kamen tuci!!!
Tako je, naplatite skupo lupetanje budala na toj tv, a smanjite pretplatu!!! Sve su to goli lopovi!!! I kriminalci, da ne zaboravim dodati!!! Bljak, narod se muci sa bijednom crkavicom, a oni se, bagra, razbacuju milionima!!! Fuj, bagro!!!
Čedo lažeš da si dao za sedam dana 5 milona, pa da si se reklamirao i na CNN.
Ocito u BiH ne moraju dati televiziji 5 miliona, pa mu zato uzor. A zato je i televizija pred bankrotom. Stvarno, odakle im 5 miliona? Dobro, za Cedicu ne bi bilo cudno ni da ga sami sipci finansiraju narko parama, a ni drugi, zapadnije...ehhh...a ni ona mafija bla,bla...tako je, uzmite im sve milione koje mozete, nema dzabe ni u stare babe, samo naprijed! Kad bih znala da je istina, da cestitam na zakonu!!!
Neka je i BiH nekome u necemu uzor, pa makr to bila i Srbija.
odakle LDS-u 5 miliona eura ilitiga evra? koliko onda ovi ostali placaju ako je LDS dao 5 miliona? odakle ti lova mangupe???
CEDO LJUDINA UVIJEK BIO
Čedo jesi našao uzor u pič. materinu.