Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda da usput zatraze i da beograd prestane davati instrukcije banjaluci? i ponavljati kako je rs u bih najveca pobjeda srbije u prethodnom ratu u ex-yu.
KOSOVO LEGITIMNA SUVERENA DRZAVA
Da ja ba ljudi rjesavajte ovo DROGA SKUPA NA ZAPADU...Ovi Srbi zajebavaju laboratoriju za preradu droge:KOSOVO...nisu normalan narod uopste...Ovi Talibani u Avganistanu zajebavaju proizvodnju..Pa dokle vise, majku mu...Svaki dan droga sve skuplja i skuplja... A i UNUTRASNJI ORGANI NESTO SLABO PRISTIZU......