Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj mevlide, sto ti je to trebalo sto si se u to upusto\' !! :)))) Samo nek\' ti nisi Sarajlila, sreca nasa !! :))
Šta reći? Kome Mevlida poslati,na koju ambasadu.....
...sve je vise roma medu vehabijama.. Islam he uglavno romska religijas.svim kohi slave danas delem,delem
Da opet nije kakav srbin vehabija, Maksim Bozic ili Goran Pavlovic ili pak Milutin Sretenovic u pitanju! Pogledajte i procitajte kako to srbijansko-srpski lobi radi zajedno sa cionistima! http://www.port.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=12490:srbi-jasmin-kora-i-milutin-sretenovi-postali-vehabije-jue-uhapeni-u-okolini-tuzle-&catid=51:na-dlanu&Itemid=220
FBI ide da cestita pashalucanima na dobro izvedenoj akciji! Vehabije su ubaceni, strani element, medju muslimane na Balkanu! Centar vehabija je u Becu i to sve govori! Zavjera,zavjera,zavjera!!! Rezija \"zapada\"!!!
Hehehehe al ste jadni muslici totalno ste pukli . Beograd moze da se pohvali Amerika da su uhapsili i da leze u zatvoru od 2006 Vehabije , a sta cete vi sad reci kad vas pitaju zasto nije uslijedila akcija posle ekscesa u Bocinji , sta ste uradili nakon bombaskog napada u Bugojnu , zasto se ti fundamentalisti slobodno krecu po FBiH , sta ste uradili od ubistva Hrvatske porodice u Konjicu itd itd . Bit ce vam cupavo hahaha Dacic bio u Americi , Dodik isto Sad fino napakovati Amerima sa dokazima ko ste i sta ste . Ocekujem tezak period za muslice . Pozdrav susjedima iz HRHB iz RS
Pitanje zasto genocidna tvorevine ce.tnitet-entitet finansira vehabije i implementira uz pomoc srbije vehabiske organizacije na tlu BiH-e? Odgovor Da bi i dalje UDARALA PO BOSNJACIMA i drzavi BiH-i. JASNO JE da su VEHABIJE SRBIJA!
ef bi ajovci, na pravoj ste adresi.
Beograd je CENTAR svih vehabijskih organizacija, finasiranja, implementacije ko i pranja mozga ........vrijeme je da to NAPOKON IZADJE na VIDJELO.!
POROMLJAVANJE je nas najveci problem.
AGRESORSKA i TERORISTICKA SERBIJA FINANSIRA i IMPLEMENTIRA SVE VEHABIJSKE POKRETE U BIH-i, FASISTICKOJ I TERORISTICKOJ SERBIJI KO I NA BALKANU VEC 20 GODINA...!!!
PA SERBIJA i TAJNE SLUZBE BIO, UDBA i KOS su sa IVICOM DACICEM i BORISOM TADICEM A i SIPA- Mirkom Ljujicem ORGANIZOVALE ovaj AKT i agresiju nad Americkom Ambasadom i Drzavom Bosnom i Hercegovinom...!!!
PA SERBIJA i TAJNE SLUZBE BIO, UDBA i KOS su sa IVICOM DACICEM i BORISOM TADICEM A i SIPA- Mirkom Ljujicem ORGANIZOVALE ovaj AKT i agresiju nad Americkom Ambasadom i Drzavom Bosnom i Hercegovinom...!!!
-Svi se slazu u jednom iz Srbije je stigao terorisa nema vise price ! -Tako tretira FBI.....!
zlo uvijek stize s istoka BiH
GAVRILO SINE SRTBSKI BJEZI IZ ZATVORA KUCI U SRBIJU BRE,KAKO ZABORAVI OTROV KUKAVCE CRNI SAD CES NAM IZDATI SRBIJU.KUKUUUU LELE STA CEMO SADA JOS JEDAN SRBSKI JUNAK NAS IZDA,STA BI SA NASIM SRBSKIM HEROJIMA SVI ZAGLAVISE.
Ma hebo i FBI i ovog balavog bradonju.