Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite se Turci molim vas!
Gledam ovu seriju na OBN-u veceras i nesto mi nije nikako jasno, Sulejman napada munZe i Bjelograd, brane ga Ugari a \'Srba\' ni na mapi, nigdje nijednog, u cemu je fol???
Patriot Bosanci NI PO KOJU CIJENU PRISTATI NA KONSTRUKCIJU PELJESKOG MOSTA KOJI JE CISTA KRADJA BOSANSKE TERITORIJE I MORA ! A sto treba NAGLASITI TAKODJE A TO JE da bi konstrukcija TOG PELJESKOG MOSTA TOTALNO UNISTILA EKOLOSKI SISTEM I I NARAVNO ESTETIKU I HORIZONT MORA ! Ako EU-a SA HRVATSKOM HOCE PRAVITI MOSTOVE NEK IH PRAVE U SVOJIM MORSKIM VODAMA i TERITORIJAMA A NE BOSANSKIM I TACKA ! Hrvatska je POKRALA CIJELU TERITORIJU JADRANSKE OBALE I OSTRVA RBIH- i Ustaj Bosno i NE DAJ SVOJE ! Ovom krostukcijom mosta EU-a SA Hrvatskom PLANIRA JEDNOSTAVNO PLJACKU I UZURPACIJU Bosanke TERITORIJE I MORA ! Paznja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Admin je IZBRiISAO OVAJ KOMENTAR na clanku o peljeskom mostu, ocito DA ISTINA NE MOZE OSTATI NA OVOM PORTALU !
koji lažljivi portal... ne pomaže im u izgradnji mosta već im odobrili 100,000 (za EU PIŠLJIVIH) eura za izradu PREDstudije halooooooooooooo svaka studija će pokazat da je tunel bolji
(nastavak prethodnog komentara) 3) mozda najvaznija konsekvenca gradnje mosta je da bilo kakva pomisao o ucjeni RH prolazom kroz Neum pada u vodu, te da ce se pitanje luke Ploce poceti rijesavati na cisto ekonomski nacin bez politickih konsideracija (ucjena bosnjacke strane), tako da zakup dijela luke koji se rijesava uzusima medjunarodnog prava moze biti samo placen u potpunosti ili cete morati traziti neku drugu soluciju, koja god vam odgovara,sto je vec vasa sloboda izbora s kim cete ulaziti u poslovne odnose. (kraj komentara)
@zbunjenO Implikacije gradnje mosta za Bosnjake su: 1) gubitak medjunarodnog kredibiliteta zato jer su sa 75% finansiranjem EU u sredstivima za igradnju svi prigivori Bosnjaka osvijetljeni kao proizvoljni buduci da ni jedan medjunarodni zakon gradnjom mosta nije prekrsen 2) gradnjom mosta Neum ostaje izoliran, tako da vam ostaju samo dva nacina da mu pristupite: prvi, pokazivanjem sengenskih viza ako idete preko RH ili, drugi, izgradnjom puta prema unutrasnjosti, sto je vrlo skupo a i morali bi i zamoliti Dodika da vam dozvoli taj put preko RS-a (nastavak u slijedecem komentaru)
pa daće im kredit koji će vratiti sa finim kamatama
Cro, o Tursko kopile, ti si jos gori...ne shvatas da si ti dio te zemlje koja biva yebana!
dok ti pričaš ta sranja dva hrvatska kanadera gase požar oko jablanice glup..ane glu..pi.tako je bilo u ratu dok ste napadali srednju bosnu žene i djeca su vam bili po moru sram te može biti. Na finjaka i nakurnjaka nemožeš ništa hrvatskoj jer od 2013 sve šta budeš hrvatskoj radio radit ćeš EU a ne hrvatskoj pošto će brisel stati u obranu hrvatske o bilo čemu da je rječ. Dokaz je i ovaj most. ajd sad zbogom.
Hahaha i tako dečko iz mahale ćuo za \'škoje\' pa sad koristi riječ u svakodnevnom govoru. Dečko al to ti nije turcizam, to ti je fuj fuj fuj od groznih \'Latina\' riječ. Ajd lijepo nazad u srednji vijek i ne razmišljaj o ovozemaljskim stvarima kad te u raju čekaju sve te djevice.
Razligu ustašo!
@to oni mangupi turčine, pa zar ne shvataš da je RH članica kluba o kojem vi možete samo sanjati?! Članica NATO pakta i članica EU. Postoje oni koji yebu i oni koji bivaju yebani. Vi bi da uporno da yebete, ali ste stvoreni da budete yebani i to vam je sudbina za narednih nekoliko stoljeća
Kada bi EU natjerala Hrvatsku na naknadi štetu za ratna razaranja u BiH.
Nisu krive ne zapadnjacke hinje ni krscanski masoni, krivi su nasi politicari koji se glodju oko fotelja, rasprodaju drzavu i nista ne rade, a zive ko lordovi, odnosno - krivi smo mi sto im pustamo i tolerisemo, nauceni da su uvijek krivi DRUGI! Svijet ide dalje i bez BiH i Srebrenice, niko nam nije kriv sto damo da nas vezu gdje im odgovara..
hoce most. nikakav problem, samo vi gradite most, ali zato blokadu na sve proizvode iz hrvatske, pogotovo vodu njihovu i ostale gluposti koje mi imamo na izvoz, a i preferirati druge zemlje i stavljati prioritet na uvoz iz tih zemalja,zahladiti diplomatske odnose zasto da ne, ionako vode hladni rat protiv BiH,pa red je da im uzvratimo, podići tuzbu za genocid i etničko čišćenje, tužbu evropskom sudu za povrat imovine državne BiH u Hrvatskoj.pa bismo onda vidjeli te kulturne hrvate kako pokazuju pravo lice, koje smo mi upoznali 90- tih kad nam je najpotrebnije bilo.ovo sve bih uradio bez ikakve mržnje prema njima,već onako kulturno u njihovom stilu.
Neka dok Sulejman ne naleti na Siget i N.Š Zrinjskog. Tu ga je fasovo za sva vremena
SAMO DA SE POKAKIM SVIM VLASNICIMA I ADMINIMA OVOG SRPSKOG, RASISTICKOG I ANTI BOSANSKO - BOSNJACKOG PORTALA ! Brisete komentare koji vam ne idu u korist ! Hrvatska pokusava ovim projektom oteti TERITORIJU Bosne, TO JE SVAK NORMALAN SHVATIO !