Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna on dobro, već provocira, đubre!!!!
eh klasicni novinar HTV koji je posao dobio preko stele pa ga prvi put poslali u live prijenos u BiH i on tek 5 min prije izvjestavanja skuzio da u BiH zive Bosnjaci, Hrvati i Srbi pa mu se sve izmjesalo a on je dotad mislio da su tamo negdje hrvatski susjedi glupi bosanci!
ISTOCNO I BLISKOISTOCNO SARAJEVO :))))
Eugen i Zoran sisajtee k.u.r.a.c n.a.j.e.b.e.m vam se najmiliji kcerkice i zenice lopatari papani levati G.O.V.N.A
@Ljubuski Kod Konjica?.....Mislis poslije mosta ka Zap.Mostaru ili kod Istocnog Mostara u kojem Hrvati takodjer putovnice tribaju vaditi, pa opet u Pocitelju, pa onda opet Bosnjaci u Capljini. Smijesan si koliko si glup. Ode Hrvatska u EU, a ti sa malim mozgom zabij glavu u neku rupu. Tu nema nikog da te vidi, nit ti moras netkog gledati kad si toliki mrzitelj @4761....nisi interesantan vise, moze se naci o svakoj religij nesto lose, kad trazis. znamoo da ne volis islam, ali bratiti se sa Srbima?...Samo jeno da ti kazem: Ravno Prestani btw lijeciti svoje komplekse nad normalnim @gospa....ne valja ti to, Gospa je i vasa muslimanska, majka Ise, sve je to isto
Bosnjak i Bosanac je isto, ili eventualno kao Srbin i Srbijanac. No meni je sasvim isto, Bosnjak je tradicionalni naziv, a Bosanac novi. Musliman je nesto sto ste vi izmislili, a glupe Bosnje prihvatile. Do 1918 su bili Bosnjaci, vi to negirali ili ne, ne mjenja nista. No u srcu su uvijek ostali Bosnjak(=)Bosanac. A sto li si ti? Pravoslavac? Vlah? Bosanski Srbin? Srbin?
Who cares? Nije ni S od Sarajeva, ni g od grada! Sto uopce zovu tu rupu Sarajevo? Pa Srbi, to je od Turskih rijeci \'\'saray\'\' i \'\'ovasi\'\'. Mrze Turke, a sve njihovo kupe, nije krv voda. To takozvano \'\'Istocno Sarajevo\'\' se prostire do Srebrenice. A sastoji se iz sume i par koliba.OMG, kakvi kreteni. Ne zasluzujete da ga uopce zovete Sarajevo, a Srpsko zovite i govno koje izkakite sto se mene tice @Ljubuski...iz tako lijepog grada, da potice jedan posero, zalosno
svaka cast na komentaru..
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Znate šta je najveća tragedija? Eugen Husak je profesor geografije. Sramota za sve geografe i sve poštene profesore.
veci su.pci su vazda bili od sr.ba
svi srbi su ParaSVINJE.
hahhhhaaa.... covjek samo zbori istinu. istocno sarajevo i mi nazivamo srpsko sarajevo.
Ak ne znas argumentirat zasto sam zaostao..onda je za tebe lopata i ne interenet.
izvire iz tebe ta bosnjacka zaostalost, dzaba ti SLO.
TUSKI KMETOVI I TURSKE SLUGE!!
servi..........!!! PAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ORAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! :)))